У Ковелі відбудуться громадські слухання з обговорення містобудівної документації

14 Квітня 2020, 11:42
Громадське слухання / Фото ілюстративне 1599
Громадське слухання / Фото ілюстративне

У Ковелі в режимі прямої відеотрансляції відбудуться громадські слухання з обговорення містобудівної документації.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Ті, хто бажають ознайомитися з документацією та взяти участь у її онлайн-обговоренні можуть 14 квітня о 15.00 дивитися пряму відеотрансляцію громадських слухань на сайті Ковельської міської ради. Поставити запитання розробникам містобудівної документації можна за номером телефону +380665131148.

На порядок денний винесуть наступні проєкти містобудівної документації:

  • «Детальний план території реконструкції забудови по вулиці Незалежності, 73 в місті Ковелі Волинської області»;
  • «Детальний план території розміщення садового будинку в садівничому масиві «Білий налив»  в місті  Ковелі Волинської області»; 
  • «Детальний план території розміщення індивідуального житлового будинку  по вулиці Брестській, 144 в місті  Ковелі Волинської області»; 
  • «Детальний план території розміщення садибної житлової забудови по вулиці Героїв Крут в місті  Ковелі Волинської області»; 
  • «Внесення змін до детального плану території реконструкції забудови по вулиці Грушевського, 1 в місті Ковелі Волинської області».

Головуватиме на засіданні – начальниця відділу містобудування та архітектури Людмила Мурай. Секретар громадських слухань – завідувачка сектору планування та контролю за забудовою міста відділу містобудування та архітектури – Марія Приступчук.

Перебіг громадських слухань та подані пропозиції (зауваження) оформляються протоколом, який підписує головуючий.

Пропозиції (зауваження) подають в усній  формі після доповіді розробника документації за номером телефону: +380665131148. Усні пропозиції також можна оформити письмово та особисто або через уповноваженого представника подати секретарю Ковельської міської ради за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності, 73 до 22 квітня 2020 року або на електронну адресу: [email protected].

Подані пропозиції розглядають у місячний строк. Відсутність пропозицій і зауважень громадськості фіксуєть у протоколі громадських слухань.

Читайте також: Реконструкцію парку в Ковелі розглянуть міські депутати

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
14 Квітня 2020, 19:30
Громадські слухання з обговорення містобудівної документації в режимі прямої відеотрансляції не передбачені Законом. Отже, є незаконними.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром