Ковельський хлібокомбінат занижував податки

01 Березня 2017, 15:04
4294

Головне управління Державної фіскальної служби України у Волинській області звинуватило директора та головного бухгалтера ТОВ «Ковельський хлібокомбінат» в порушенні встановленого законом порядку ведення податкового обліку, в результаті чого було занижено податок на прибуток на суму 88 тисяч 686 гривень.

Фіскали передали матеріали до суду, щоб притягнути посадовців до відповідальності, відповідно до частини 1 статті 163-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Директор та головбух в судових засіданнях підтвердили, що факти, наведені у протоколі перевірки, дійсно мали місце, свою вину у вчиненні правопорушення визнали, пояснили, що на даний час всі податкові зобов’язання, визначені контролюючим органом, підприємство сплатило.

Судді Ковельського міськрайонного суду Тарас Наваляний та Володимир Бондар своїми ухвалами звільнили посадових осіб від адміністративної відповідальності через малозначність вчиненого правопорушення, обмежившись щодо них усними зауваженнями.

Коментарі
01 Березня 2017, 23:14
У нас тут купа хлібокомбінатів. А юридичну адресу?
01 Березня 2017, 23:22
Чому в Ковелі вночі не горять вуличні ліхтарі?<br/><br/> Ось уже зо два тижні ковельчани в соціальним мережах скаржаться на те, що як тільки-но починає смеркати, їхні вулиці опиняються в повній темряві – не працює вуличне освітлення. Також у своїх дописах люди повідомляють, що жодного попередження чи графіка відключень вони не бачили й не чули, нарікають на погану роботу міської влади. <br/><br/>Цією незрозумілою ситуацією зацікавилися міські депутати, які навіть зініціювали позачергове засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста, комунального майна, промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торговельного та побутового обслуговування населення. <br/>Чому в Ковелі вночі не горять вуличні ліхтарі?<br/>На розмову запросили начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства міськвиконкому Андрія Стернічука, щоб той пояснив ситуацію з віяльним відключення вуличного освітлення. <br/>Андрій Стернічук<br/>Андрій Васильович повідомив, що з 1 березня нинішнього року фактично всі вуличні ліхтарі перейшли під «юрисдикцію» фірми «Верес», яка виграла тендер на цей вид господарської діяльності, і припустив, що ймовірно, поки тривав процес передачі повноважень від попередника КП «Добробут» до «Вереса», могла виникнути ось така нештатна ситуація. Однак про те, що фактично більшість вулиць міста так довго перебуває чи перебувала без світла, він не був поінформований. Посадовець дуже здивувався, коли депутат міської ради Тетяна Кибиш на засіданні комісії довго зачитувала довжелезний список вулиць, серед яких значилися й центральні, де світло не горіло. Секретар міської ради Віра Федосюк також зауважила, що тривалий час парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, який добре видно з вікон Будинку Рад, не освітлювався. <br/><br/>Тоді Андрій Стернічук висловив пропозицію організувати виїзне засідання комісії і на власні очі переконатися, чи освітлюються вночі ті вулиці, про які повідомляється в соціальних мережах. <br/>заступник голови Волинської державної адміністрації Сергій Кошарук<br/>А депутат міської ради, заступник голови Волинської державної адміністрації Сергій Кошарук запропонував своїм колегам ухвалити звернення до керівника фірми «Верес» щодо їхньої роботи стосовно утримання вуличного освітлення, начальника Ковельського відділу поліції Івана Туся щодо того, чи траплялися на дорогах міста під час віяльних нічних відключень ДТП, головного лікаря МТМО Олега Самчука, чи зверталися за наданням медичної допомоги постраждалі в тих ДТП, а також до міського голови Олега Кіндера. Члени постійної комісії звернення підтримали.
02 Березня 2017, 11:51
ЙЕС!!! Нарешті комунальні боси признались що фіктивнотздали тендери Вересу. Пан Стернійчук та не передача йде від Добробуту до Вересу, а на Вересі нема кому працювати і немає чим. Як може виграти тендер фірма, яка не має ані штатів, ані обладнання, ані бажання працювати. Хочу повідомити корупціонеру Товстизі - всі ваші корупційні дії фіксуються зпершого дня, як ви здали Вересу управління будинками. Кожен день, кожну хвилину ведеться моніторинг вашої злочинної діяльності. Будуть вам і вивіз сміття, і фіктивне прибирання парків коли Верес отримує гроші, а прибирання роблять ЖЕКи, буде вам і фіктивне освітлення. Не одна подія не залишиться без належної оцінки. На все свій час. Буде вам і помідориха, яка завалила ЖЕК2 і яка заправляє базарні машини жеківським паливом і забезпечує бізнес чоловіка транспортом. Нічого вам не минеться. Слава Україні.
02 Березня 2017, 17:35
Мало Смітюх нахапав гектарів земель, мало мільйонів розіпхав по панчохах, а копійку дати в бюджет западло. Малозначність...
02 Березня 2017, 23:34
Бивший голова Ковельського району не хоче платити налогів . СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром