На Ковельщині вандал розтрощив понад 20 надгробків на кладовищі

02 Березня 2017, 09:39
2258

До Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від 53-річної жительки села Старі Кошари про те, що на місцевому кладовищі пошкоджено надмогильні пам’ятники.

Поліцейські встановили особу зловмисника та з’ясовують причини та обставини вчинення чоловіком правопорушення, – повідомляють волинські поліцейські.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські встановили особу зловмисника та з’ясували, що 51-річний житель цього ж району на цвинтарі у селі Старі Кошари металевим молотком пошкодив 26 надмогильних мармурових пам’ятників та 4 дерев’яних хрестів.

Після цього він поїхав на підводі до сусіднього села Тупали Турійськогорайону, де пошкодив ще 5 нагробних  хрестів. На цьому ж кладовищі зловмисника затримали поліцейські Турійського відділення поліції. Знаряддя злочину вилучили.

Відомості поліція за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Санкція статті окрім штрафних санкцій передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі. 

Поліцейські під час досудового розслідування з’ясовують причини та обставини вчинення чоловіком правопорушення.


Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром