Ковельські патрульні знайшли прихисток безпритульній жінці

16 Квітня 2020, 12:25
2684

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що на вулиці лежить невідома особа. На місці поліцейські виявили 57-річну жінку, яка розповіла, що не має де жити, іноді ночує в під’їздах, а вдень ходить містом у пошуках допомоги.

Інцидент трапився 15 квітня у Ковелі. Про це повідомили на сторінці патрульної поліції у фейсбуці.

«Ми зрозуміли, що вона безпритульна, але совість не дозволила залишити людину в біді», – розказує про випадок інспекторка Олена Дмитрук.

«Жінка родом з Миколаївщини, більше місяця тому приїхала в Ковель, адже направлялась у Почаїв, однак усе зачинили на карантин. Коштів, аби поїхати назад, не виявилось, та й їхати не було куди: батьки давно померли, хата завалилась. Також жінка перебувала певний час в лікарні, шукала прихистку в церквах, а нині опинилась на вулиці», – додає напарник Олександр Абрамчук.

Олена з напарником одразу взялись телефонувати в реабілітаційні центри. На щастя, одна небайдужа людина відгукнулась і запропонувала допомогу. Домовились зустрітись.

«Я була приємно здивована, коли прийшла сьогодні вранці, а мене вже чекала пані Надія. В її очах іскрилась віра, що її не забули, вона була дуже рада. Згодом під’їхали небайдужі громадяни, які без зайвих слів сказали, аби вона забирала свої речі і їхала з ними», – ділиться емоціями патрульна.

«Людина, яка захотіла їй допомогти, не побоялася посадити жінку у своє авто, привезти у свій дім, не пошкодувала харчів, і коли я годину тому зателефонувала спитати, як Надія, мені просто скинули фото усміхненої щасливої жінки, і сказали: «Не переживайте, все добре, приїжджайте в будь-який час провідати», – таким позитивним є завершення історії.

Коментарі
16 Квітня 2020, 17:15
Так і має діяти поліція в цивілізованій державі. Поліцейські реально ДОПОМОГЛИ людині.
16 Квітня 2020, 23:30
Що за ахінею ви несете?
18 Квітня 2020, 11:32
Хто б мене пригрів
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром