У Ковельському районі дільничні офіцери відвідують пенсіонерів

16 Квітня 2020, 14:33
2203

У Ковельському районі поліцейські під час карантину відвідують за місцем проживання осіб похилого віку та інші соціально вразливі групи населення.

Про це повідомили у Ковельському відділі поліції.

Дільничні офіцери поліції відвідують людей похилого віку, людей з інвалідністю та осіб, які знаходяться у скрутному матеріальному становищі, котрі проживають у віддалених населених пунктах, де зв'язок обмежений, а транспортне сполучення відсутнє.

Під час таких зустрічей люди мають можливість безпосередньо звернутися до свого дільничного офіцера з повідомленням про вчинене правопорушення, отримати пораду в межах компетенції чи просто допомогу у вирішенні проблем.

Також працівники поліції роз’яснюють громадянам важливість дотримуватись правил карантину, попереджають про необхідність не виходити без зайвої потреби у громадські місця та уникати скупчення людей. Наполегливо радять дотримуватись правил особистої гігієни та виконувати рекомендації лікарів.

Поліцейські застерігають пенсіонерів щодо вчинення різного роду правопорушень, зокрема шахрайств, наголошують, що слід бути обачними та пильними, не впускати у свої домівки незнайомців.

Такі заходи правоохоронці здійснюватимуть впродовж дії карантинних обмежень.



Коментарі
16 Квітня 2020, 23:24
А чого ж ніхто не бачив ні дільничного, ні голови? Чі тільки на камеру позують?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024