На Волині оголосили День жалоби за загиблим на війні любомльчанином

22 Квітня 2020, 16:32
Андрій Шинкарук 1271
Андрій Шинкарук

23 квітня у Волинській області – День жалоби за загиблим в ООС волинянином.

Розпорядженням голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка 23 квітня 2020 року оголошено на Волині Днем жалоби у зв’язку із похованням лейтенанта Андрія Шинкарука. Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Нагадаємо, 20 квітня в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил загинув волинянин, житель Любомля, командир 2 механізованого взводу 7 механізованої роти лейтенант Андрій Шинкарук. Солдат загинув в ході виконання бойових завдань за призначенням у Донецькій області. Внаслідок обстрілу ворожою артилерією військовий отримав травми несумісні із життям.

Поховання військовослужбовця відбудеться у рідному місті Любомль.

Відповідно до даного розпорядження, 23 квітня 2020 року, на всій території Волинської області на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України.

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко та вся гілка виконавчої влади на Волині висловлюють щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця.

«Пам’ять про його неоціненний подвиг назавжди залишиться у наших серцях. Ми неповинні забувати, що крім боротьби із невидимим ворогом тут, на Сході наші військовослужбовці продовжують боротися та відстоювати кожний сантиметр української землі», – наголосив Юрій Погуляйко.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром