Піймали ковельчанина, який скоїв кілька крадіжок у Любомлі

23 Квітня 2020, 10:22
Піймали злодія, який скоїв кілька крадіжок у Любомлі 1543
Піймали злодія, який скоїв кілька крадіжок у Любомлі

До відділу поліції надійшла заява від жителя міста Любомль про те, що із його будинку шляхом пошкодження віконної шиби викрали особисті речі та грошові кошти на загальну суму три тисячі гривень.

Крадіжка сталася в період часу з 15 по 17 квітня. Про це повідомляють на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці. 

Оперативники відділу поліції встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 49-річний житель міста Ковель. Крім цього встановили причетність вказаного громадянина до інших злочинів на території міста, а саме 15 квітня до відділу поліції надійшла заява про те, що з магазину «Київстар» викрали планшет марки «Леново», який знаходився біля стола на стенді для продажу товарів.

Під час проведення оперативних заходів зібрали відповідну доказову базу про скоєння даного злочину раніше згаданим громадянином. Також, під час проведення особистого огляду раніше судимого Ковельчанина, у кишені штанів, оперативники виявили коробку від сірників, всередині якої зберігався згорток фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на речовину «амфетамін».

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів передбачених ч. 3 ст. 185 КК України, ч. 1 ст. 185 КК України та ч.1 ст. 309 КК України. Проводиться досудове слідство.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram-каналом «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
23 Квітня 2020, 13:28
Роми з Гривяток гуляють
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024