Уродженець Голоб у Рожищенському районі вночі вдерся до будинку і побив господарів

23 Квітня 2020, 12:27
1555

Слідчий суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув клопотання старшого слідчого Рожищенського відділення поліції Володимира Тарасюка про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного, уродженця селища Голоби Ковельського району, якого затримали за хуліганство у Рожищенському районі.

Слухання справи відбулось 16 квітня. Про це йдеться в ухвалі суду.

Видання Район.Рожище зазначає, що 15 квітня вночі у селі Богушівська Мар'янівка двоє людей вдерлися до помешкання та побили господарів. Одного з них, який завдавав ударів металевим прутом, затримали. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 2 та 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Суддя постановив у задоволенні клопотання старшого слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного відмовити, натомість застосувати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на 60 днів до 14 червня 2020 року включно.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром