Жителі Дубівської громади зібрали допомогу для погорільців Житомирщини

27 Квітня 2020, 13:59
Жителі Дубівської громади зібрали допомогу для погорільців Житомирщини 2185
Жителі Дубівської громади зібрали допомогу для погорільців Житомирщини

Жителі Дубівської громади відгукнулися на пропозицію зібрати допомогу для погорільців Житомирщини.

Про це розповів голова Дубівської ОТГ Роман Троцюк у Facebook.

До акції долучилися села Городище, Гредьки та Дубове. В селах Городище та Гредьки люди зібрали, окрім речей та продуктів, ще 1550 гривень. За зібрані кошти староста Олексюк Петро придбав засоби гігієни. Місцевий підприємець надав знижку на цей товар і сам долучився до акції, надавши частину продукції безкоштовно.

«З моменту оприлюднення мого оголошення минуло менше доби. Дякую за Вашу чуйність та небайдужість до чужого горя. Тільки разом ми можемо вирішити будь-які проблеми. Єднаймось та перемагаймо», – написав Роман Троцюк у дописі.

17 квітня у Житомирській області зафіксували масштабні пожежі. Горіли ліси та сіла. В результаті вже згоріли понад 80 будинків. Найбільшої шкоди вогонь завдав селам Нижня Рудня, Острови, Магдину та Личмани Овруцького району. Як відомо, однією з причин лісових пожеж є діяльність людей, які після прибирання на цвинтарі села Першотравневе підпалили сміття, внаслідок чого вогонь перекинувся на дерева, а згодом розповсюдився і на інші сусідні населені пункти. 




 

Читайте також: Уродженець Ковеля присвятив пожежникам новий кавер «Най Буде Дощ»

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024