Чотирьох чоловіків, які намагалися обікрасти службу доставки у Голобах, взяли під варту

27 Квітня 2020, 19:55
Чотирьох чоловіків, які намагалися обікрасти службу доставки у Голобах, взяли під варту 1706
Чотирьох чоловіків, які намагалися обікрасти службу доставки у Голобах, взяли під варту

Суд обрав чотирьом чоловікам, яких підозрюють у пограбуванні у селищі Голоби Ковельського району, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це інформує прокуратура у Волинській області.

У ніч на 23 квітня 2020 року чоловіки  (раніше судимі мешканці Ковеля, Києва, Хмельницького та Вінницької області) проникли у відділення поштового оператора та намагалися викрасти 29 мобільних телефонів, 5 наручних годинників, 17 посилок з комп’ютерною технікою та 16 – із ювелірними виробами – всього на суму майже три мільйони гривень.

Двох правопорушників затримали на місці вчинення злочину, ще двоє намагалися втекти автомобілем, однак їх також наздогнали. Під час затримання зловмисники чинили опір співробітникам поліції.

Автомобіль, на якому пересувалися правопорушники, знаряддя вчинення злочину та викрадені речі вилучили. Затриманим повідомили про підозру у закінченому замаху на крадіжку в особливо великих розмірах та опорі працівникам правоохоронного органу. Усі четверо підозрюваних перебувають під вартою.

Триває досудове розслідування. Встановлюєть причетність цих осіб до скоєння аналогічних злочинів на території Волині й інших областей України.

Читайте також: У Голобах бійці КОРДу затримали чоловіків, які намагалися обікрасти службу доставки

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
28 Квітня 2020, 12:42
А цигана з Гривяток хапнули
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром