Ковельські медики отримали захисні костюми від благодійного фонду Степана Івахіва

29 Квітня 2020, 11:00
1327

Третина інфікованих коронавірусом на Волині – медики. Саме вони перебувають на передовій війни з епідемією. Аби допомогти в цій боротьбі, народний депутат Степан Івахів та благодійний фонд «Патріоти Волині» продовжують забезпечувати волинські лікарні необхідними засобами захисту.

Про це йдеться на офіційній сторінці фонду.

Благодійний фонд «Патріоти Волині» продовжує свою роботу в рамках боротьби з коронавірусом. Костюми – це те, чого найбільше нині не вистачає нашим лікарям, які, на жаль, перебувають у зоні найбільшого ризику. Саме задля захисту лікарів фонд продовжує свою роботу. Ми щиро вдячні за те, що роблять наші лікарі, за їхній героїзм, тому що сьогодні вони на передовій, – наголосив директор БФ «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

Нову партію одноразових костюмів передали для обласних клінічної та інфекційної лікарень, а також для Луцького військового гарнізонного шпиталю.

Костюми, зазначають медики, вже перевірені, адже такими комбінезонами користувалися раніше. Вони призначені для персоналу, який перебуває у близькому контакті з інфікованими.

Читайте також: Шацька лікарня отримала від народного депутата допомогу для боротьби з коронавірусом

Степан Івахів передав обласній інфекційній лікарні гематологічний аналізатор

«Цей костюм є зручним, повністю закритим. Основна його задача – щоб не було відкритих поверхонь тіла. Ці речі є вкрай необхідні, адже найкраще захищають лікарів. Заходить, наприклад, в реанімацію двоє лікарів, чотири медсестри і дві санітарки. То, відповідно, тільки одна зміна на 4 години одягає такі костюми», – розповів директор КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олександр Дудар.

Як і планували минулого тижня, ми передали першу партію багаторазових захисних костюмів для Ковельської, Старовижівської, Ратнівської та Шацької районних лікарень, – поділився Павло Самолюк.


Народний депутат від Волині Степан Івахів запевнив, що допомога лікарям буде продовжуватися. Адже сьогодні питання захисту медиків є пріоритетним.

Ми повинні просипатися і лягати спати, дякуючи нашим волинським медикам. Тому що в нас немає ні одного випадку (я впевнений, що і не буде), коли наші волинські медики відмовлялися виходити на свою роботу, – підкреслив народний депутат.      

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024