У Ковелі біля супермаркету викрали велосипед

29 Квітня 2020, 14:55
Велосипед / Фото ілюстративне 3711
Велосипед / Фото ілюстративне

Поліцейські знайшли викрадений велосипед.

Про це інформує Ковельський відділ поліції у Facebook.

25 квітня до Ковельського відділу поліції звернулась ковельчанка із заявою про крадіжку велосипеду. Як з’ясувалось, її неповнолітня дочка залишила ровер на велопарковці одного із супермаркетів міста, не пристебнувши його.

Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 25-річний ковельчанин. Двоколісний транспортний засіб вилучили та повернуть власниці. Викрадачу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Інтернет-шахраї ошукали ковельчанина на майже 11 тисяч гривень

Поліція нагадує власниками велосипедів, Під час паркування ровера – ніколи не залишайте його поза зоною видимості без нагляду; не відходьте від велосипеда далі, ніж на кілька метрів. Якщо вам все ж необхідно відійти (наприклад, в магазин), грамотно пристебніть його замком або ланцюгом за непорушний об'єкт. І пам'ятайте: чим швидше повернетеся, тим більше ймовірність застати свій велотранспорт в цілості й схоронності.

Відмовтеся від ідеї зберігати свій велосипед на сходовому майданчику, у загальному коридорі, біля під’їзду будинку, в будь-якому іншому подібному місці з вільним доступом сторонніх людей. Велосипед найкраще зберігати в квартирі (приватному будинку).

Ніколи не давайте кататися на своєму велосипеді незнайомим або малознайомим людям.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
30 Квітня 2020, 01:18
Ппопоную зміни до КПК України: вкрав -відрубати руку привселюдно!<br/>Охота брати відпаде назавжди!
30 Квітня 2020, 19:43
підтримую. тоді порядок швидко навели б
02 Травня 2020, 21:29
Пошана поліцейским які змогли повернути викрадений велосипед власниці. Дай вам, Боже, здоров'я
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024