Три найпопулярніші способи передачі показань газового лічильника

29 Квітня 2020, 16:23
Ірина Галянчук, зареєструвалася в чат-боті Viber 7104UA 2505
Ірина Галянчук, зареєструвалася в чат-боті Viber 7104UA

Згідно з правилами, затвердженими Кодексом газороздільних систем, з 1 по 5 травня споживачі природного газу повинні передати показання лічильника газовій компанії.

Про це повідомляє «Волиньгаз».

Ця процедура дуже важлива, оскільки вчасно передані показники допоможуть уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом газу. В період карантину задля безпеки працівників та споживачів компанія «Волиньгаз» перейшла у віддалений режим роботи: клієнтів консультують телефоном, а показники газового лічильника приймають дистанційно – в онлайн-сервісах 104.ua.

«На сьогодні найпопулярніші дистанційні способи передачі показань лічильника – це Особистий кабінет на сайті 104.ua, чат-бот Viber 7104UA та мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS і 104 Mobile для Android», – відзначає начальник управління клієнтського сервісу «Волиньгаз» Юрій Петрук.

В Особистому кабінеті на сайті 104.ua вже зареєструвались понад 65 000 волинян. Найактивнішими користувачами є жителі Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського. Не відстають від жителів великих міст споживачі Ківерцівського, Горохівського та Рожищенського районів.

Нещодавно «Волиньгаз» розробив експрес-реєстрацію в Особистому кабінеті. Щоб зареєструватися потрібно просто зателефонувати до контакт-центру за номером +38 067-33-39-104.Фахівці компанії проведуть реєстрацію та надішлють смс з даними для входу на мобільний споживача.

Популярність чат-боту Viber 7104UA помітно зростає з кожним днем. І це цілком виправдано, адже смартфон – те, що завжди під рукою, а отже показання лічильника можна подати в будь-який зручний час і будь-де. У цьому сервісі також можна передавати показання лічильника з фото: фотографуєте лічильник, завантажуєте фото у чат-бот і все, показання надіслано.

Мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS і 104 Mobile для Android теж поступово завойовують прихильність споживачів. Додатки мають доступний інтерфейс, відкривають клієнтам повний контроль над рахунками та дозволяють передати показання лічильника за кілька секунд.

«Ми з чоловіком дотримуємось карантину і більшість справ вирішуємо онлайн. Я – вчителька, в умовах карантину навчаю дітей дистанційно. Сучасні технології завжди були моїм помічником. У теперішній ситуації вкотре переконалась, що вони допомагають не лише в роботі, а й у побуті», – розповідає горохівчанка Ірина Галянчук.

 «Про те, що показання лічильника можна передавати у чат-боті Viber Viber 7104UA мені розповів чоловік. Йому цей спосіб порадили в Центрі обслуговування клієнтів «Волиньгаз». Відтоді ми щомісяця передаємо показники та сплачуємо за доставку газу у цьому сервісі. Це зручно та безпечно. А ще суттєво економить час, якого нам так часто бракує», – ділиться Ірина.

Бережіть себе – передавайте показання газового лічильника з 1 по 5 травня дистанційно за допомогою онлайн-сервісів 104.ua.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
30 Квітня 2020, 14:51
1. Передача показників по телефону не є юридичним фактом. Я можу передати для приколу, що мій нехороший сусід напалив 1000 кубів за місяць. І він дуже зрадіє, побачивши в рахунку суму до сплати.<br/>2. Споживач апріорі вважається некомпетентним. Він не зобов'язаний вміти користуватись інтернетом і мати апаратно-програмний доступ до нього.<br/>3. Споживач не зобов'язаний мати смартфона і встановити додатки - Вайбер та/або інші.<br/>4. Користування засобами зв'язку або інтернетом не є безкоштовним. Оплата за користування ними не врегульована договором на газопостачання.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024