Уродженець Ковеля Тарас Романчук розповів про карантин та прокоментував «бандерівський» конфлікт із футболістом «Вісли»

01 Травня 2020, 11:40
Тарас Романчук 2720
Тарас Романчук

Ковельчанин, півзахисник «Ягеллонії» Тарас Романчук, який змінив українське громадянство на польське, розповів про карантин, зарплату та свій конфлікт із капітаном «Вісли» Домініком Фурманом.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу Футбол.

– Про зарплати

«Всі гравці Ягеллонії підписали доповнення до контрактів на три з половиною місяці, в яких зазначено, що їх зарплата буде знижена на 50%. Я як капітан повинен був стати посередником і дипломатом, який переконує своїх партнерів піти на зниження зарплат, але мені ця роль не сподобалася. Я ж не підписую контракти з гравцями та не хочу знати розмір їх зарплат. Ми зустрілися і вирішили піти на таке зменшення розміру винагороди, оскільки бюджет клубу не дорахувався 10 мільйонів злотих за три місяці. Ми вважаємо, що це невеликі гроші. У такій ситуації всі повинні так робити».

– Про карантин

«Наскільки я знаю, представники Екстракляси найближчими днями повинні зустрітися з прем'єр-міністром Польщі. Вони збираються почати переговори щодо відновлення тренувань. Що стосується мого клубу, то у кожного є індивідуальний план тренувань, який успішно виконується», – розповідає Тарас.


 

– Про збірну Польщі

«З головним тренером збірної Польщі Єжи Бженчеком ми розмовляли, до того ж у вересні 2018 року він вдруге викликав мене в національну команду. На жаль, я тоді отримав травмуДумаю, все в моїх ногах і голові. Якщо я буду старанно тренуватися, то потраплю в поле зору національної збірної Польщі».

– Про конфлікт з гравцем Вісли Домініком Фурманом, який дозволив собі висловлювання про історичну батьківщину

Романчук демонстративно не потиснув руку Фурману перед матчем 13-го туру чемпіонату Польщі.

Цим жестом Романчук продемонстрував свою позицію щодо недавнього висловлювання Фурмана, який називав його «бандерівцем».

«Після того матчу я більше не зустрічався з Фурманом. Однак я думаю, що якщо доведеться перетнутися, то варто поговорити і вирішити це питання», — зазначив Романчук.

 

 

Читайте також: Спорт на карантині: чи варто порушувати обмежувальні заходи задля тренувань?

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
01 Травня 2020, 15:07
Навіщо пишете про поляків якихось??? Про ковельчан краще б писали!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024