Уряд планує відновити рух автобусного й залізничного транспорту

04 Травня 2020, 09:32
3662 Джерело: фото ілюстративне

Із 12 травня в Уряді планують почати відновлювати міське, приміське, міжміське сполучення транспорту.

Спочатку відновлять автобуси та потяги, потім розглянуть можливість, як відновити внутрішні авіаперевезення. Про це повідомив міністр інфраструктурИ Владислав Криклій в інтерв’ю для Ліга.Бізнес.

«Так, ми плануємо 12 травня відновлювати активність у містах, приміське, міжміське сполучення. Це все стосується автобусних і залізничних перевезень. Але багато що залежить від того, які показники щодо поширення вірусу ми матимемо до 12 травня», – повідомив Владислав Криклій.

Також він зазначив, що внутрішнє авіасполучення по Україні буде запущене пізніше.

«Напевно будуть стримуючі рішення та обмеження: маски, термоскринінг, де це можливо, в міському транспорті можна буде використовувати лише сидячі місця. Інакше ми матимемо гіперболічне зростання захворюваності», – підкреслив міністр.

Наразі в Мінінфраструктури готують власні пропозиції щодо алгоритму виходу з карантину.

«Наступного тижня з нашого боку все фіналізуємо. Найголовніше, потрібен буде «плюс» від МОЗ – у них перша скрипка», – уточнив він.

Читайте також: Перукарням і кав’ярням приготуватися до відкриття: документ МОЗ майже готовий

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
04 Травня 2020, 14:56
Хочуть сухими вийти із болота брехні про "пандемію" малого грипу. Спочатку се, потім те, якщо "перша скрипка" правильно зафальшивить... Гидко читати...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024