Фітнес-мода: бавовна або синтетика?

04 Травня 2020, 15:16
Одяг для занять в «MEGASPORT» 2365
Одяг для занять в «MEGASPORT»

У Мережі набирають популярність спільні онлайн-тренування шанувальників активного способу життя. Карантин не заважає дбати про бездоганність фігури і підтримку м'язів в тонусі. Час замовити новий комплект одягу для занять в «MEGASPORT». Замовлення онлайн обробляються миттєво, знижка -20% по промокодом sport20 + діє безкоштовна доставка на всі товари. Залишається вирішити, чому віддати перевагу: традиційній бавовні чи синтетиці?

БАВОВНА

Класичний натуральний матеріал, відрізняється високою гігроскопічністю, добре пропускає повітря, легкий, гіпоалергенний. Популярні яскраві жіночі спортивні майки, футболки, лонгсліви і світшоти з принтами і контрастними вставками.

 


 

Для професійного спортивного одягу 100% бавовну не використовують, вона не любить часті прання, швидко скочується і стає неприємною на дотик. Речі при пранні в гарячій воді дають сильну усадку і втрачають форму.

Для довговічності тканини додають натуральну віскозу, для гнучкості – лайкру або еластан, для міцності – поліестер. Додавання синтетики – гарантія, що при тривалому носінні бавовняні вироби не розтягнуться і збережуть привабливий вигляд.

СИНТЕТИКА

Часи задушливого нейлону залишилися в далекому минулому. Провідні спортивні бренди PUMA, New Balance, Adidas, Nike, Champion витрачають мільйони доларів на дослідження композитних і полімерних матеріалів для підвищення гігроскопічності, оптимізації теплообміну і еластичності матеріалів.

 

Зверніть увагу на технології, які застосовуються при виробництві спортивних тканин:

  • Dri-Fit – матеріал пропускає повітря і активно поглинає вологу;
  • Gore-Tex – мембранна тканина з мікроотворами для занять на відкритому повітрі, випускає назовні краплі поту і перешкоджає попаданню вологи всередину;
  • Space Frame – відповідає за теплообмін, виводить назовні вологу і забезпечує рівномірний приплив і циркуляцію повітря;
  • Heat Pipe – тканина з рециркуляцією: спочатку по мікро-каналах піт виводиться назовні і частково випаровується, а залишок вбирається назад і охолоджує шкіру;
  • Biflex – особливе прядіння матеріалу, дозволяє рівномірно розтягувати трикотажне полотно в будь-якому напрямку на 300% від початкового об'єму з відновленням початкової форми.

Із синтетичних матеріалів шиють костюми для фітнесу і професійних тренувань, гімнастичні боді, купальники, костюми для легкої атлетики і фігурного катання, велоспорту і важкої атлетики.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024