Поблизу Поворська на авіаполігоні проведуть військові навчання

05 Травня 2020, 10:55
Поблизу Поворська на авіаполігоні проведуть військові навчання 1423
Поблизу Поворська на авіаполігоні проведуть військові навчання

На території авіаційного полігону (військова частина А1547) у період 4 по 8 травня 2020 року будуть проводити навчання авіації з практичним застосуванням авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет) в день та вночі.

Відповідно до Настанови з полігонної служби Повітряних Сил Збройних Сил України, яку затвердили наказом Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України №318 – територія авіаційного полігону  є забороненою зоною для населення й осіб, що не мають прямого відношення до його роботи, повідомив майор Олександр Балтян.

Вхід та в’їзд на територію авіаційного полігону категорично забороняють. Межі полігону встановлюються шлагбаумами та попереджувальними покажчиками.

Попри неодноразові звернення з боку командування авіації до органів місцевого самоврядування, проведення роз’яснювальної роботи серед населення, на територію авіаційного полігону продовжують потрапляти люди, що не мають прямого відношення до роботи на ньому.

Територія авіаційного полігону складає близько 25 тисяч гектарів і знаходиться в межах 3-х районів Волинської області (Ковельський, Камінь-Каширський, Маневицький). Тому є небезпека для цивільного населення потрапити в зону дії ураження вибухових речовин.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
05 Травня 2020, 16:21
Може в Мавпа влучать
05 Травня 2020, 23:27
Дивись, щоб в тебе не влучило.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром