Ковельська міськрада уклала договір із компанією, яка не мала права брати участь у торгах

05 Травня 2020, 13:29
Ковельська міська рада 3271
Ковельська міська рада

Ковельська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання посадовцями Ковельської міської ради службовим становищем.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Прокурори встановили, що чиновники міськради, проводячи за майже 10 мільйонів гривень закупівлю робіт із будівництва зовнішніх електромереж для електропостачання, не відхилили пропозиції підприємства, притягнутого до відповідальності за вчинення узгоджених антиконкурентних дій.

Попри те, що суб’єкту господарювання у такому разі заборонено брати участь у публічних закупівлях упродовж трьох років, міськрада у вересні 2019 року уклала з ним договір про виконання робіт, спричинивши тяжкі наслідки інтересам територіальної громади.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Читайте також: Прокурори намагаються визнати недійсною закупівлю для ковельської школи №7

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
05 Травня 2020, 18:12
Так це фірма КІНДЕРА З ГЕТЬМАНОМ оформлена на підставних собак.Вони разом починали з бомбосховища
05 Травня 2020, 20:10
можу дати голову на відсіч- це робота Товстиги. Згадайте переможний марш КП Верес в комунальних тендераз. Саме Товстига привів цю сумнівну шарашкіну кантору на ринок комунальних послуг. Спочатку все повигравали, а потім від усього відмовились.
05 Травня 2020, 22:23
Якби не Товстига, комунальних підприємств у Ковелі вже не було б років 5. Саме він їх підтримує.
06 Травня 2020, 18:18
а підтримка Товстигою комунального підприємства ( саме РЖКП2) де керівник прокрався до нитки саме в тому що він прикриває свою куму. По правильному за такі вчинки як вчинила памідориха, хочаб на час проведення слідства, міська рада мала б відсторонити ту ворюгу від виконання обов"язків начальниці ЖЕКу. Але Товстига всіма правдами і неправдами прикриває свою куму. Бо пасся на державних грошах разом з нею
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024