Ковельську «профтехосвіту» об’єднають вже цьогоріч

11 Березня 2017, 14:01
2843

Для громадського обговорення представили проект Плану розвитку професійно-технічної освіти Волинської області на 2017-2020 роки.

З ним можна ознайомитися на сайті Волинської ОДА, – пише Конкурент.

Серед основних завдань: створення нової системи управління професійно-технічною освітою, упорядкування мережі професійно-технічних навчальних закладів, розроблення і впровадження механізму формування регіонального замовлення, оновлення змісту професійно-технічної освіти та впровадження ефективних програм професійної орієнтації, популяризація професійно-технічної освіти.

Зокрема, у 2017 році на Волині хочуть здійснити об'єднання ПТУ №5 м. Ковеля і Ковельського професійного ліцею, ПТУ №11 м. Нововолинська і Нововолинського ВПУ. У 2019 році запланували об'єднання Володимир-Волинського ВПУ, Оваднівського професійного ліцею і Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею, а також Колківське вище професійне училище з Маневицьким професійним ліцеєм. А в 2020 році – об'єднати Старовижівський професійний ліцей і ПТУ №22 смт Луків.

Також цьогоріч планують створити Центри забезпечення належної якості професійної освіти за галузевим спрямуванням з урахуванням наявної матеріально-технічної бази, кадрового забезпечення та територіального розміщення сучасних ПТНЗ

1) сільськогосподарського виробництва на базі:

  • Колківського ВПУ,
  • Володимир-Волинського ВПУ,
  • ПТУ № 27 м. Берестечка;

2) легкої промисловості на базі Луцького центру ПТО;

3) деревообробного виробництва на базі Маневицького професійного ліцею;

4) промисловості (загальні професії електротехнічного виробництва) на базі:

  • ДПТНЗ «Луцьке ВПУ»;
  • Ковельського професійного ліцею;
  • ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ»;

5) будівництва на базі ДПТНЗ «Луцьке ВПУ будівництва та архітектури».

Коментарі
11 Березня 2017, 16:52
то ше кіндера з кимось обєднайте
11 Березня 2017, 17:06
Кіндера і Товстигу об"єднає спільна камера а маневичах.
13 Березня 2017, 10:16
ЛВПУ 23 Грудня 2015 19:02 відповісти + 9 - 1<br/>Нарешті зрушиться з місця справа Батова Г.Ф. і К з ЛВПУ. Все - таки пропали мільйони гривень, брались чималі хабарі, ..... Все це до сьогодні справно кришувалось. - Нарешті слідчі виконають рішення апеляційного суду: - закінчать слідство і обвинувальний акт буде переданий до суду. Переможе, його величність, ЗАКОН, чи знову об*єднане кримінальне провадження буде закриватись і знову поновлюватись рішеннями судів??? Пане прокурор, підтвердіть свою принциповість і відданість законодавству у перших двох функціях нової прокуратури!<br/><br/>зкрема до ЛВПУ 23 Грудня 2015 21:43 відповісти + 4 - 0<br/>КОРУПЦІОНЕРИ 3 УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ і НАУКИ ; ВОЛИНСЬІСОЇ ОДА ,- ЗНИЩУЮТЬ ПТО ВОЛИНІ ПІД КУРАТОРСТВОМ і чуйним ставленням прокуратури Керівники управління 0 і Н змінюються, а корупція процвітає. Не стала винятком і нова очільниця освітян Волині. Злодійсько — корупційні дії Поповича М.М. — Грушки Г. М. пані 3агрева В.Я.+ Мишковець С. Є.+ Плахотна Л . + Ткачук О.О. ... продовжують прикривати, як і її попередник Хоміч О.С. 3а рік, що минув після попередньої виставки досягнень ПТО Волині, занепад профтехосвіти набрав прогресивного розмаху. Особливо це помітно по «справах» ДПТН3 «Луцьке вище професійне училище». Тільки в поточному календарному році керівники управління 0 і Н з черговим річним директором ЛВПУ Богданцем В.В. після довготривалих слізних вмовлянь, зуміли звільнити з займаних посад училищних гіперзлодіїв: головного бухгалтера Некрасову Н. В. та ії позашлюбного друга заступника директора з АГР, власника притону, авторитета Панькевича С. Г. В минулому році рішенням суду був звільнений з посади директора ще один злодій-хабарник — корупціонер Батов Г. Ф. Детальніше про корупцію в управлінні 0 і Н та ЛВПУ можна почитати в інтернет виданнях: Четверта влада - Батов Г. Ф. «У Луцьку директору ВПУ 9 за вимагання грошей ...» та інші. Вголос - Батов Г. Ф. «3 студентів училища брали гроші за практику» та інші. Волиньпост - Батов Г.Ф. Під прицілом - Батов Г.Ф. Волинські новини Батов Г. Ф. та Виставка досягнень ПТО Волині 2013 р. Сьогоднішні матеріали про виставку досягнень ПТО 06. 06. 2014р у всіх інтернет виданнях. ГЕТЬ КОРУПЦІЮ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ 3 ПРОФТЕХОСВІТИ ВОЛИНІ !!! P.S. Шантажем можновладців, Батов Г.Ф. домігся працевлаштування викладачем в ЛВПУ. Управління О і Н переконує: засуджений злочинець – ЗЕК -дякуючи добрим дядям з прокуратури ,покарання не відбував (засуджений за КК України) і освіта сумісні. Яким правовим документом це може підтвердити управління освіти, в особі Загреви В. ; Плахотної Л. ; Ткачука О . А най-най перщими ОДА Волині в особі губернатора - Гунчика В.П. та заст. Мишковець С.Є.
03 Грудня 2017, 21:55
Основна мета - власні кишені ! Навчальна ціль - дати лохам дулю з маком !. ( в ЛВПУ в підвязці з подільниками з кодла від ОіН та ВОДА ... створений ОСОБЛИВИЙ мікроклімат ,- К* &quot;зміїний клубок&quot; зокрема від училища представляють ; управляющі безмозглим шефом - маріонеткою романюком , а саме с - медуза Горгона і її чоловік п - закодований агент залежний від Зеленого змія / надалі зЗз / , його сателіт від екс-економіста управління ОіН тьоті ліди зЗз синій серьожа псалтира ; гадость зековська тандемом з З з москалівська і їхнього холуя полішуцького 3.14здунця ; і тому подібні дуєти злодіїв романюки ; олєжки шевчуки ... ; в К* мають вже напрацьовані і ще напрацюють схеми . Так , що на тих коштах буде ...1) прозорість і звітність ; 2) посилена охорона з додатком навколо коштів з лютих диких звірів , та на ті кошти посадити ядовиту змію ; № 3 - чергова фіга буде вже так назвемо новому рівню ,,, а подільники &quot;уведут&quot; потрібні гроші та за одне і лютих звірів і ЯЙЦЯ з під змії . !!! Фігос под нос - ГАРАНТОВАНО ! ) Висновок - вони давним - давно підвязані , можливо досить помилок !?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024