У селі Городище бізнесу продадуть колишній клуб

10 Травня 2020, 18:00
У селі Городище бізнесу продадуть колишній клуб 2487
У селі Городище бізнесу продадуть колишній клуб

Голова Дубівської ОТГ Роман Троцюк запропонував бізнесменам купити приміщення колишнього клубу у Городищі.

«Швидкий розвиток наших сіл сприяє залученню нових підприємців та підприємств на територію громади. На території сіл Дубове, Бахів та Вербка активно розвивається підприємництво та бізнес. Але в цій розповіді мова йтиме про мальовниче село Городище. В наслідок створення Дубівської об’єднаної громади в селі Городище, яке було центром Городищенської сільської ради вивільнилося ряд приміщень. В селі вільним стало приміщення клубу, оскільки дана установа перемістилася в приміщення закритої школи», – написав Роман Троцюк на своїй сторінці у Facebook.

Голова громади зазначає, що приміщення клубу має гарне географічне положення так як знаходиться на початку села. Поруч з приміщенням розміщений понижувальний трансформатор, який на даний час має низьке навантаження, що значно полегшує підключення трифазної електромережі. В 2019 році до села Городище проклали нову асфальтовану дорогу. Ділянка на якій розміщене приміщення клубу має площу 0,5 гектара.

Окрім цього, незабаром в селі Городище та Гредьки з’явиться швидкісний Інтернет, побудований на основі волоконно-оптичної системи. Підключення швидкісного Інтернету дає можливість встановити камери відео спостереження.




 

«Приміщення має міцні стіни. І звісно сама велика перевага для майбутніх інвесторів – це жителі села Городище та сусідніх сіл. Тут живуть працьовиті порядні люди, які зможуть виконувати, за певної підготовки, будь яку роботу. Незабаром Дубівська сільська рада буде виставляти дане приміщення на торги. Зацікавлених осіб в купівлі даного приміщення просимо звертатись в Дубівську сільську раду, або до сільського голови Троцюка Романа за телефоном 0685622029. Придбавши дане приміщення Ви зможете створити тут свій бізнес та отримувати прибутки. Дубівська ОТГ відкрита до співпраці та сприяє розвитку підприємництва. Якщо у Вас є вільні кошти та ви мрієте про свою справу тоді Вам до нас», – зазначив голова Дубівської громади Роман Троцюк у дописі.



Читайте також: Жителі Дубівської громади зібрали допомогу для погорільців Житомирщини

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
11 Травня 2020, 00:37
Зроблять нарколабораторію
11 Травня 2020, 01:14
Голова Троцюк дуже потужний ! Молодець!!!!!
11 Травня 2020, 15:58
звонити особисто мабуть ви пане троцюк хочете получити свою долю у відкаті. ви дуже потужний молодець
11 Травня 2020, 17:54
І будуть постачати наркоту майоро-монахам ФСБ у Почаїв для роздрібної торгівлі
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром