Дитсадки в Україні можуть запрацювати влітку - МОЗ

11 Травня 2020, 15:25
1148

Заступник міністра охорони здоров'я і головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, за яких умов можливе поновлення роботи дитсадків в Україні.

Про це він повідомив у інтерв'ю виданню РБК-Україна

Міністерство охорони здоров’я наголошує, що ситуація з епідемією має поліпшитися, щоб відкрилися дошкільні дитячі заклади. Також у відомстві спостерігають за тим, як сезонність вплине на хід епідемії.

«Якщо число випадків буде йти до зниження, поліпшуватися, то, можливо, і не все літо ми будемо ходити в масках, а досить швидко вийдемо. Можливо, і дитячі садочки відкриємо. Якщо будемо бачити, що сезонність не впливає на поширення інфекції, тоді буде складніше. Тоді будемо балансувати на цих 350-500 випадках (нововиявлених хворих на Covid-19 щодня – ред.) і маска стане з нами невіднятним другом до кінця цього року», - зазначив Віктор Ляшко. 

Нагадаємо, в Україні за минулу добу зафіксували 416 нових випадків коронавірусу, всього з початку епідемії - 15 648 заражених.

Читайте також: Масковий режим в Україні можуть скасувати до кінця літа

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024