Грабіж у Ковелі: пара побила в готелі азербайджанця

14 Березня 2017, 13:21
2306

Зловмисники побили та пограбували 45-річного азербайджанця. Розбійників оперативно встановили та затримали.

Їм оголосили про підозру в скоєнні розбійного нападу та помістили в ізолятора тимчасового тримання. Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

У суботу, 11 березня, невідомі у готельному номері у місті Ковель побили 45-річного громадянина Республіки Азербайджан і забрали в нього понад 1 тис. доларів США. Зловмисники з місця скоєння злочину втекли.

Потерпілий звернувся за медичною допомогою до медиків і подав відповідну заяву до Ковельського відділу поліції.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про розбій.

У рамках проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїли 30-річний мешканець Ковельського та 44-річна мешканка Старовижівського районів.

«Обох зловмисників затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Затриманим слідчі оголосили про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскаціє майна. Триває досудове розслідування.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024