Під час карантину у Ковелі одружилися молодята Андрій та Вікторія

13 Травня 2020, 18:33
Андрій та Вікторія 5679
Андрій та Вікторія

У Ковелі церемонія реєстрації шлюбу відбулася у масках.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Ковельський міськрайонний відділ ДРАЦС.

13 травня у місцевому РАЦСі пара молодят Андрій та Вікторія стали на весільний рушник. Це одна із пар, якій довелося одружуватися в умовах карантину через COVID-19.

«Дорогі молодята, від чистого серця вітаємо Вас з державною реєстрацію шлюбу, з чудовим святом на честь створення Вашої родини. Бажаємо бути самими рідними і близькими людьми один одного протягом усього життя,а також наповнювати серця щастям і радістю, а сімейний будинок — достатком і благополуччям. Бажаємо, щоб нитка, яка зв’язує Вас, була міцною і міцною, без єдиних надривів і вузликів. Миру вам, взаєморозуміння і довіри!», – привітали у РАЦСі Андрія та Вікторію.




 

Читайте також: У Ковельському РАЦСі прийом відбувається за попереднім записом

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація

Коментарі
14 Травня 2020, 12:24
Андрій та Вікторія! Команда "Західний Вітер" вітає вас з одруженням! Нехай ваш човен пливе без вітрів і штормів. Нехай тільки ясна погода і попутний вітерець супроводжує вас на спільному життєвому шляху. Бережіть і шануйте один одного, адже сьогодні ви стали цілим! Вітаємо!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024