Мер Ковеля Кіндер нагородив колишніх «регіоналів» і прибічників Януковича

15 Березня 2017, 09:30
3620

Як вже повідомляло наше видання, міський голова Олег Кіндер разом із своїм заступником Ігорем Прокопівим до Дня українського добровольця привітали представників добровольчих формувань та відзначили найактивніших з них.

За мужність і патріотизм, відданість українській нації, особистий внесок у відстоювання миру, захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності рідної країни Подяки міського голови отримали, серед інших, Сергій Дружинович та Олександр Мінько.

«Ваша мужність та незламний дух здатні пoдoлати будь-які перешкoди. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги нинішніх воїнів-захисників, а також ваша безмежна відданість справі, любов до рідної землі та героїзм», – наголосив у своєму виступі Олег Кіндер.

На 26 грудня 2004 року ЦВК призначила повторне голосування виборів Президента України. Помаранчева революція, за якою спостерігав увесь прогресивний світ, перемогла! На цьому заключному етапі виборів Сергій Дружинович був на іншій стороні – членом дільничної виборчої комісії від Віктора Януковича (Партія регіонів) на виборчій дільниці № 10.

У вирішальному другому турі президентських виборів 2010 року, коли на кону стояла доля України, Олександр Мінько, уродженець міста Сімферополь, був членом дільничної виборчої комісії виборчої дільниці № 21 від кандидата на пост Президента України Віктора Януковича.


 

До речі, як відомо, лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко досить критично оцінювала перемогу Віктора Януковича.

«З «чорних кас» видно, що Янукович не виграв вибори (в 2010-му році, – ред.). Він ніколи не був нашим з вами президентом, – наголосила Тимошенко. – І тепер цьому є бухгалтерське підтвердження», – пише Національний антикорупційний портал «АНТИКОР».

«Хабарами і «чорними касами» вони (ПР, – ред.) спотворили наше життя», – додала Тимошенко.

Після перемоги Революції Гідності вчорашні «регіонали» та прибічники президента-втікача зробилися «іншими». Сергій Дружинович очолив у місті Ковелі та районі «Правий сектор» Дмитра Яроша, а Олександр Мінько став членом Громради при Ковельській міській раді та заступником голови правління громадської організації «Національно-визвольний рух Ковельщини». На публіці – постійно камуфльовані…

Коментарі
15 Березня 2017, 12:00
як це завадило цим справжнім чоловікам стати на захист Нашої, разом з Вами - критиками, країни?,
15 Березня 2017, 12:21
ще розберуться, де і коли ці екс-регіонали "ставали на захист"
15 Березня 2017, 12:42
не можна гімно чипати іі не вимазатися, раз продавсято і другий продасишся, були регіони з ними, зараз ПС з ними, завтра кумуняки будуть з ними, падлюки
15 Березня 2017, 12:44
в якій би мантії ти не був би - будь людиною!!!
15 Березня 2017, 12:51
Вам не стидно? Де ви чи ваші чоловіки були в 14 році? Сиділи в компютері і плакали, що жити погано? Знаєте, дуже видно, що матеріал замовний. Хай ваші родичі підуть і щось зроблять для Україти, то і їх можливо, хтось нагородить! А так, немає тут чому заздрити!
15 Березня 2017, 12:55
Через таких як вони і загинула Небесна Сотня, вони януковичу допомагали до влади прийти, гамнюки ондим словом
15 Березня 2017, 13:02
90% українців о при януковичу люди жили краще. І реалії життя це підтверджують на всі 100%. Зараз януковича немає. То хто ж отроді б"є активістів, які перекривають траси. І стріляють між іншим
15 Березня 2017, 13:23
Звертаюся до Дружиновича і Мінька з словами вдячності за те, що все своє життя були і є порядними людьми! Всі хто вас знає - підтримає вас! Не зважайте на тих хто крім, як ляпати язиком не здатні на реальні справи! Свою громадянську позицію ви показуєте щодня своїми справами та життям! Так тримати...
15 Березня 2017, 13:54
якби путінські парашутисти з'явилися у Ковелі то ці двоє "порядних" зустрічали б їх короваєм
15 Березня 2017, 14:21
і ви гімно хто пише таке,не багато як вони пішли захищати країну а кіндер ментів на майдан з Тусем відправляв а зараз це поліція яка не бере хабарі,смішно
15 Березня 2017, 14:52
"вони пішли захищати країну" коли це Дружинович і Мінько воювали?
15 Березня 2017, 15:31
То ж правду написали! Нехай громадськість знає ким були теперішні "херої"
15 Березня 2017, 16:17
думаю, що фактично всі із дописувачів цього сайту у свій час були у кучмівській партії, регіонах, а то й у комуністичній партії в радянські часи... суть не в партійній приналежності, посаді, званні і т.д.... головне, щоб людина за будь-яких обставин залишалась порядною людиною...
15 Березня 2017, 16:44
Але про питання порядності в особистому житті у даній статті - не йдеться. А йдеться про те, як люди за певні кошти змінюють свої принципові політичні позиції та погляди.<br/>Виходить, що країну захищають також люди, які поділяють політичні погляди Януковича та Партії Регіонів.<br/>Але виникає питання що спільного у політичних поглядах Партії Регіонів з політикою «Правого сектору» , Громради та організації «Національно-визвольний рух Ковельщини» ? Гроші, бажання влади чи шо інше ?
15 Березня 2017, 17:20
Невже шановним співгромадянам починає доходити, що проблема не в партіях, а влюдях, які їх підтримують? Сьогодні вашим - завтра нашим. Та якби не булипродажнічи регіонали,чи нинішня наволоч,апослідовно дотримувались вірностіпринципам і виконували б передвиборчі обіцянки, чи були б якісь Майдани, скакання, та війни і конфлікти ? Для чого? Вони потрібні для того, чоб багатії на крові народу сталище багатшими, а населення країни скоротити. Цьому учить історія. <br/> Для прикладу, ось фото тих, хто носив георгіївські стрічки, в яких немає нічого поганого, а зараз перші кричать, що це зрада: http://www.2000.ua/v-nomere/aspekty/istorija/grojsman-avakov-ljashko-timoshenko-nosili-georgievskie-lentochki.htm
15 Березня 2017, 17:22
ще харківського забули нагородити.
15 Березня 2017, 17:45
Хіба довго перефарбуватися
15 Березня 2017, 21:06
Ті, хто дійсно знає хлопців і чим вони займаються, ніколи не писав би такого. А ті, хто хоче щось сказати проти - нехай скаже це в обличчя. Сидить якесь чмо і пише всіляку дурницю і обговорює людей. Мені цікаво, чи ті хто пише образи, взагалі беруть участь в житті громади? Якщо так, тоді де ми можемо зустрітися? На яких заходах?
15 Березня 2017, 21:11
на дільничній комісії, будемо разом тримати прапор партії регіонів
15 Березня 2017, 21:59
не так давно Янукович був президентом України, главное держать нос по ветру ! в нас усі політики проститутки ! бют ковельський тільки не бігав по партіях. призвіщ не пишу, самі знаєте .
15 Березня 2017, 22:04
Які ще громадські заходи? Суботники,демонстрації чи що? Ностальгія по радянських часах, чи нічого путнього крім стадних тусовок придумати не вмієте? В США теж ходять на громадські заходи, комуняко ти недобитий?
15 Березня 2017, 22:22
Це все дічь . БРЕХНЯ 100%
15 Березня 2017, 23:36
Я маю на увазі культурні заходи, які проводить не тільки міська влада, але й громадські організації. Комунякою, регіоналом або ще кимось мене ще ніхто не називав - завдяки моїй життєвій позиції. Націоналістом, бандерівцем - так. Щодо зустрічі на дільницях з прапорами - я так розумію вас можна побачити тільки на виборах? Тепер зрозуміло хто пише такі коментарі. Для всіх розумних читачів. Перевіряйте будь-яку інформацію. Не приймайте будь-яких рішень просто прочитавши або побачивши якусь інформацію. Таким чином намагаються сформувати якусь думку, яка може бути помилковою або невірною. Тому кожне ваше (моє) слово тут, позитивне чи негативне - ставте під сумнів. Вірте тільки перевіреним фактам, а не чиїмось домислам. Я знаю, а не мені хтось сказав або я прочитав. Щасти усім! Слава Нації! Смерть ворогам!
16 Березня 2017, 02:10
Та шо комуняки чи нацики і бандери - одна скотиняка. Через вас, політиканів, нормальні люди нормально жити не можуть, спокійно заробляти і годувати сімї. Що одні, що другі завжди революцій хочете, життєва позиція у вас... Та щоб ви викасувались з вашими ідеями, дайте простим трудягам пожити без ваших заходів.майданів та революцій, які робите в угоду жидам-олігархам.
16 Березня 2017, 09:47
Тобі ніхто не забороняє перевірити викладену журналістами інформацію. Але де тут неправда? Факт є фактом! Думаю в найбільшого в Ковелі регіонала Матвєєва збереглися навіть списки скільки отримували грошей Дружинович і Мінько як члени виборчих комісій від Партії регіонів. Якщо регіонали і Яник це прихвостні Кремля, то зрозуміло кому підспівують сьогодні Правий сектор і ультра-націоналісти. Стаття дуже смілива, гостра, але написана без образ, тобто для роздумів. Сайту респект! Народ має знати правду! Слава Україні!
16 Березня 2017, 11:34
Точно! Всі вони під...си, патріоти хренові, тільки мізки людям парять, а самі ще гірші за Яника з його бандою.
16 Березня 2017, 13:12
Так, приймаючи участь у роботі дільничої комісії людина отримувала можливість принести у сім&quot;ю додаткові кошти. Адекватна людина, приймаючи участь у роботі дільничої комісії, мала можливість запобігти махінаціям під час виборів. І голосувала так, як вважала за потрібне. Це не обов&quot;язково мав бути той кандидат, від якого ця людина приймала участь у виборах. А от більшість диванних пи@доболів, які тут розпинаються, взагалі на вибори не ходять, про що свідчать дані тервиборчкому. Тому якщо мені і є в чому каятись, то я це буду робити перед Богом і рідними, а не перед вами, тролики...<br/>Замовний стиль статейки, на такому &quot;потужному&quot; бульварному сайті говорить про те, що ми з Сергієм робимо правильні речі)) Собаки гавкають, караван іде.
16 Березня 2017, 13:26
Ви з вашими &quot;побратимами&quot; робите х...ню. Що ж ви корисного, наприклад,зробили, від чого люди стали краще жити хоч би в Ковелі? Галасували, що Україна понад усе та героям слава?<br/>То чим ви відрізняєтесь від тих,що кричали слава КПСС? Ті, на відміну від вас, хоч економіку,розвалену війнами та революціями піднімали,так, що їх весь світ боявся, і не дали кучці олігархів розтягтивсе що можна. А ви тільки язиками ляпаєте і шукаєте агресора, де його нема, а ті, хто прийшов до влади, розтягають решти недокраденого Яниками і скорочують кількість рабів на території країни до оптимального рівня.<br/> Конкретно, що ви зробили хорошого і корисного?
16 Березня 2017, 13:51
Економіку кажеш, підняли? Гулагами та соловками? А агресор це ти, прихований під машкарою правдолюба, і не факт, що ти не провладний казачок для розпалювання пристрастей.<br/>Щось робимо не так - прийди, підкажи і допоможи. Ми не політики, просто хочемо покращити життя народу. Ми не змінимо його ні сьогодні, ні завтра, ми змінимо його через роки, виховавши наших дітей.<br/>Все, дискусію завершено.
16 Березня 2017, 14:03
Підказую. Зніми свій вічний камуфляж, вдягни нормальну спецівку ,бери лопату і йди заробляй гроші працею, а не плач, що йшов на вибори від Яника,щоб копійку в сімю принести.
16 Березня 2017, 14:08
ото вся дискусія і всі аргументи від Мінька! слабовато! так і продаються на виборах ніщеброди. яка партія більше заплатила за того і горлянки рвуть. тоді такою була Партія регіонів. а ще кажуть про якийсь патріотизм і гавкають &quot;робимо правильні речі&quot;
16 Березня 2017, 15:24
Платять партії на кожних виборах, добре що люди можуть заробити копійчину. Але ці двоє заробили від Партії регіонів. Саме такі дружиновичі та мінькі і привели Януковича до влади!
16 Березня 2017, 16:33
Мінько це просто невдаха який раніше від Януковича годувався а потім подався до правого сектору щоб бурштин кришонути чи підприємців потрусити начебто на допомогу фронту. На фронті камуфляж розлазиться місяці за два. Перешли пацанам свою форму і не позорься. Позорнику.
16 Березня 2017, 19:38
повія яка всім дає теж гроші додому приносить але від цього целкою не стає, а ви падло гроші в сатани брали, із за тахих як ви люди загинули, тепер падлюки бігаєте і патріотів з себе строїте. Порядні люди могли на виборах і в інших партіях заробити а не в ворога. Ви падли і від путлера гроші значить взяли б в сімю? Каятися кажеж не будеш, та ви б мали поряд з яником, ахметовим і їх прибічниками на одному стовбі вісіти...
16 Березня 2017, 22:41
Вони наразі всі знюхалися
17 Березня 2017, 00:39
Що, перефарбовані херої, бачите, яка повага від людей? Зате Кіндер вас уважив. Дружинович, клоун, що ж ти слова не стримав і не вкинув Кіндера до смітника? А забув, як верещав перед людьми і обіцяв це зробити? Чи може думаєш, що ковельчани - це тупі донеччани чи лемки, які за гроші все забудуть і продадуть? <br/> Якщо ти не дотримав слова, і ще й взяв подачку від мавпи, то хто ти - сука чи просто під..р?
17 Березня 2017, 01:07
КОГДА ЗАКАПЫВАТЬ БУДЕТЕ?
17 Березня 2017, 11:39
Дружинович сраколиз ще той! Він при всіх владах гопака скаче, видно тепер в Кіндера щось вициганити хоче...
17 Березня 2017, 14:37
Гавнюки, кароче....
17 Березня 2017, 17:15
Вони думали що про це ніхто невзнає, ха-ха, &quot;рукопісі не горять&quot;
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024