У Ковелі на 20% подешевшає на тепло для населення, на 17% – для установ

17 Травня 2020, 16:03
Тепло / Фото ілюстративне 2069
Тепло / Фото ілюстративне

У Ковелі зменшать ціни на тепло.

Про це інформує Ковельська міська рада.

На засіданні виконкому Ковельської міської ради, яке відбулося 14 травня, прийняли рішення про зменшення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, на послуги з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води для потреб населення, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

Серед причин зміни тарифів: зменшення обсягів реалізації теплової енергії споживачам на 20,1 %; зниження ціни на постачання природного газу; ріст вартості розподілу природного газу; збільшення розміру мінімальної заробітної плати; ріст вартості холодної води та ціни на електроенергію та ін.

Враховуючи усі ці чинники, ціна на тепло та гарячу воду для населення знизиться орієнтовно на 20%, для бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів – на 17%.

Варто зауважити, що нові тарифи застосовуватимуть після п’яти місяців з дня завершення заходів щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), передбачених карантином, встановленим Кабінетом Міністрів України (відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» із змінами внесеними від 30.03.2020р.). Тобто точна дата, коли вступить в дію прийняте рішення, ще невідома, оскільки терміни карантину в Україні ще продовжили.

Читайте також: У Ковелі гаряча вода подешевшає на 32 відсотки

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
17 Травня 2020, 19:44
Поясніть, для особо " одарьонних", якщо вже виклали таку радісну новину, як оплачувати отримані на початку травня квитанції за тепло? Якщо не знаєте, то запитайте у Кіндера, хай пояснить і повідомте щось адекватне.
17 Травня 2020, 23:38
Серед причин зменшення тарифів на тепло та гарячу воду: ріст вартості розподілу природного газу; збільшення розміру мінімальної заробітної плати; ріст вартості холодної води та ціни на електроенергію та ін. Як за таких причин можливо зменшити тариф????? Це якесь економічне ноу-хау по ковельськи!
18 Травня 2020, 11:03
А на опаленний період збільшать, це йде знову обман населення перед виборами, головні в цьому обману кіндер,бойко,кошарук!
18 Травня 2020, 11:07
Це знову йде обман населення перед виборами, а на опаленний сезон знову збільшать,головні в цієї брехні кіндер,бойко,кошарук!
18 Травня 2020, 13:56
А при чому тут карантин??? Чи платіжки не приходили через його? приходили!!! Чи люди не взмозі заплатити по нових тарифах бо банки не працюють???
18 Травня 2020, 15:29
Кого цікавлять тарифи на опалення, коли закінчився опалювальний сезон. Кого ви дурите? Побачимо, яки тариф стане, коли почнеться опалювальний сезон.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024