На Ковельському водосховищі невідомі стріляли у лебедів

20 Травня 2020, 12:45
Лебідь / Фото ілюстративне 4757
Лебідь / Фото ілюстративне

У Ковелі на водосховищі стріляли у лебедів.

Про це на своїй сторінці у Facebook пишуть активісти «Kovel Animals».

Це сталося 20 травня, близько 7.30 ранку.

«Два птахи впали на міст, можливо їх поранено! Перехожі спустили їх на воду, але лебедям потрібна допомога. Близько 9 ранку волонтери прибули на місце, поранених птахів не знайшли, тому прохання до жителів міста, якщо ви володієте інформацією щодо цього інциденту, або вам на шляху трапляться травмовані птахи, величезне прохання повідомити нам (у коментарях) або ж у відповідні служби», – йдеться у дописі.

Дані слова підтверджують користувачі мережі.

«Під час тренування на веслувальній базі, бачили цю ситуацію! Лебеді групою перелітали міст зі сторони поліції на водосховище, 2 лебеді вдарилися в огорожу моста, ніби зарано почали сідати на воду, або не достатньо набрали висоту! Пострілів чути не було, можливо стріляли з пневматичної зброї! На мосту в цей час перебувало безліч рибалок, і перехожих! Тому думаю можна знайти свідків даної ситуації! Якщо і стріляли то тільки зі сторони парку Шевченка, або поліції, тай влучити в 2 лебеді одночасно з пневматичної зброї не реально!», – написав у коментарях Yura Swiche.

Читайте також: Ковельські активісти врятували 29 тварин від жінки, яка підбирала їх на вулиці

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
21 Травня 2020, 14:04
Ну що ж , наші шановні громадяни, голодує якась скотина , чи просто краса не дає жити ? Поліція цим займатись не буде ... А руки повідривати стрільцю, якщо такий був, хотілося б . Що скажуть "активісти"? Лайкати чи робити селфі - це круто, але мабуть не більше того ...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024