У Вербці буде школа з найбільшим в області спортзалом

21 Травня 2020, 12:42
2250

У навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району триває будівництво спортивного та актового залів, їдальні та нової котельні. Окрім цього, покращується благоустрій прилеглої території: облаштовуються футбольне та баскетбольне поле, географічний майданчик, бігові доріжки. У 2020 році на об’єкт передбачено 20,9 мільйона гривень.

Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Добудова спортивного та актового залу, їдальні та благоустрій навколишньої території – це будівництво другої черги. Першу – відкрили у 2018 році. Завершити роботи, за словами забудовника, планують до 1 вересня 2020 року. Тож незабаром своєрідною гордістю школи стане найбільший в області спортивний зал, величина якого 18 на 27 метрів.

Навчається у школі 550 дітей. Будівництво об’єкту триває з 2017 року. Цьогоріч роботи не припинялися навіть взимку, саме тому на сьогодні будівельна готовність об’єкту становить більше ніж 70%.

«Об’єкт практично готовий, добудовуємо актовий зал, їдальню і спортивний зал з сучасними душовими та роздягальнями. Триває облаштування прилеглої території. Навчально-виховний комплекс матиме футбольне поле із натуральним трав’яним покровом та баскетбольне зі штучним покриттям. Відповідно до проєкту, стадіони будуть обладнанні спортивним інвентарем». На сьогодні, будівельна готовність об’єкту становить більше ніж 70%. Основні роботи уже виконанні. Залишилося завершити внутрішні оздоблювальні роботи та придбати обладнання. Очікуємо лише кошти. На сьогодні нам необхідно ще 21 мільйон гривень», – розповів керівник підрядної організації ТзОВ «Житлобуд-2» Леонід Стефанович.

Своєю чергою голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко повідомив, що кошти з Державного фонду регіонального розвитку уже виділили, тож затримок з оплатою актів виконаних робіт не повинно бути.

Читайте також: Як у Вербці будують новий корпус школи

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
22 Травня 2020, 09:57
Притакій зимі тре було басейн будувати.
24 Травня 2020, 00:25
Спортзал, актовий зал, футбольне поле, баскетбольний майданчик, бігові доріжки, та це просто мрія, а не школа... Пам'ятаю ми в футбол грали на асфальті з ямами і бігали навколо школи. І це школа в селі, а не в столиці чи обласному центрі. Велике будівництво дійсно масштабний проект! Тримаємо кулаки, щоб все якісно доробили і діти в вересні прийшли в справді нову школу!
24 Травня 2020, 12:14
Тепер районний відділ освіти буде проводити там екскурсії для вчителів зі всього району! Потрібно покійному Безекі сказати велике дякую. Він таке будівництво закрутив!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024