Від роботи відсторонили очільника Волинської ОДА, який вимагав відкати від Голобського інтернату

21 Травня 2020, 15:55
2854

Некомпетентний, спілкується грубо та зверхньо, а про закупівлі за бюджетні гроші каже, що особисто буде визначати переможців тендерів. Так описують нещодавно призначеного начальника департаменту соціального захисту Волинської обласної державної адміністрації Костянтина Нестеренка його підопічні – керівники волинських інтернатів.

З проханням захистити від свавілля цього посадовця вони звернулися до обласної ради. Про це повідомляє 12 канал.

«Він не знає, де знаходяться ці заклади, не поставив жодного питання, що стосується роботи та забезпечення діяльності закладів на період карантину. Не цікавить Нестеренка і питання проживання людей з інвалідністю. Як він каже – «мнє ета нє інтєрєсна», – йдеться у колективному листі керівників волинських інтернатів, який зачитала директорка Горохівського психоневрологічного інтернату Юлія Ковальчук.

У той же час Костянтин Нестеренко, за словами скаржників, виявив неабиякий інтерес до фінансових питань. Мовляв, відверто натякав, що він особисто буде визначати переможців тендерів.

Крім того, як стверджують керівники волинських інтернатів, посадовець поклав око не тільки на бюджетні гроші, а й на їхні зарплати.

Звернення з проханням зупинити тиск посадовця, адресоване до Волинської обласної ради, підписало пятеро із шести керівників інтернатів, що працюють на Волині, серед яких і Голобський психоневрологічний інтернат.

Більше дивіться у відео.

1
Фото з сайту volynua.com
Фото з сайту volynua.com

Фото з сайту volynua.com
Фото з сайту volynua.com

Вже в обід, 21 травня, у Волинській ОДА повідомили, що директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Костянтина Нестеренко відстороненили від виконання посадових обов’язків. Таке рішення прийняв голова облдержадміністрації відповідно до Закону України «Про державну службу» у зв’язку з колективним зверненням керівників інтернатних закладів області, яке набуло значного резонансу у засобах масової інформації.

Окрім цього, проти Костянтина Нестеренка порушили  дисциплінарне провадження, на час проведення якого він відсторонений від виконання обов’язків за посадою. Це дасть змогу вивчити наявність протиправних дій у діяльності директора департаменту соцзахисту під час виконання ним посадових обов’язків та встановити наявність факту вчинення дисциплінарного проступку.

 Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
22 Травня 2020, 10:27
Захотів нове авто
22 Травня 2020, 15:34
Та воно навіть української мови не знає...
22 Травня 2020, 17:36
Заставити хоч пару місяців там попрацювати волонтером.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром