У Ковелі судять сестер-прикордонниць, яких підозрюють у вбивстві немовляти

22 Травня 2020, 18:00
4954

Сестер-прикордонниць з Устилуга, яких підозрюють у вбивстві, триматимуть два місяці під домашнім арештом

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду від 18 травня 2020 року.

У липні 2019 року в Устилузі знайшли мертвою новонароджену дитину. У її вбивстві підозрюють 20-річну прикордонницю, а також її сестру. 29 липня прикордонниця у дворі власного будинку народила дитину. Жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові. Як наслідок – дитина отримала закриту черепно-мозкову травму. Разом із сестрою жінка помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала на городі. Двом жінкам повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України). Личаківським районним судом міста Львова підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Третього березня цього року слідчим Третього СВ СУ ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, був складений обвинувальний акт, який затвердив прокурор військової прокуратури Західного регіону України.

23 квітня 2020 року вказаний вище обвинувальний акт надійшов до Ковельського міськрайонного суду.

Досудове слідство завершене, наразі справу до кінця розглядатимуть у Ковельському міськрайонному суді. Судове засідання буде закритим.

Ухвалою суду від 18 травня цього року, обвинуваченим змінено запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт терміном на 2 місяці до 17.07.2020 включно.

Сестер зобов'язали носити електронний засіб контролю і заборонили залишати житло.

Читайте також: На Володимирщині дівчина народила дитину, спакувала в коробку і закопала на городі

Устилужанці, яка закопала на городі новонароджене дитя, світить 5 років ув'язнення

Сестер-прикордонниць, яких підозрюють у вбивстві новонародженої дитини, відпустять під домашній арешт

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
22 Травня 2020, 22:12
Помістити б цих сучок в поліетиленові пакети і закопати...
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024