«Дякуємо вам за сина!» – командир про солдата-ковельчанина

18 Березня 2017, 12:20
2974 Джерело: http://visnyk.lutsk.ua

Незвичайний лист прийшов до редакції аж з Дніпропетровської області.

Майор, заступник командира з виховної роботи військової частини А1964 Олександр Сущенко просив опублікувати матеріал про нашого земляка із Поповичів Ковельського району Артема Мирончука, який несе армійську службу в зоні АТО, – пише Вісни+К.

«Хлопці, призвані у Збройні сили України з Ковельського району, зарекомендували себе у нашому підрозділі лише з позитивного боку. Ще зовсім недавно вони працювали водіями, вчителями, юристами. А сьогодні чесно і достойно виконують свій військовий обов’язок.

З перших днів військової служби в навчальному центрі «Десна» старший солдат Артем Мирончук ґрунтовно вивчав свою спеціальність. Багато часу проводив у бібліотеці, займаючись самоосвітою. Під час навчання надавав дієву допомогу офіцерам у підготовці оперативних резервів. Після успішних перевірок на екзаменах був призначений на посаду старшого оператора в екіпаж бойової машини.

Кожен бойовий виїзд – це випробування на витримку і бойову майстерність. Підрозділ, до складу якого входить Артем, за 2016 рік досяг високих результатів у процесі бойового чергування.

Усі завдання із захисту мирного неба України були виконані на відмінно.

За час військової служби старший солдат Артем Мирончук досконало вивчив і на практиці застосовує знання військової справи, а саме: в спеціальній, технічній, вогневій, тактичній, інженерній підготовці, воєнній топографії. У повсякденному житті він з радістю передає свої знання товаришам по службі.

Особовий склад зенітної ракетної батареї дякує за такого сина батькам Артема – Валентині Іванівні та Анатолію Олександровичу. Міцного вам здоров’я і благополуччя!»

Коментарі
18 Березня 2017, 19:07
Я теж радію за високу оцінку нашим землякам. Будьте щасливі і.хай вас Бог береже. Ви заслуговуєте на все найкраще Ви наша гордість!!!!
19 Березня 2017, 11:11
МОЛОДЧИНА,Дякуємо тобі Артем за те що захищаєш нас і усім хлопцям також, повертаєтеся живими, нехай Бог Вас охороняє.
19 Березня 2017, 18:30
так тримати ковельчани та волиняни
19 Березня 2017, 18:32
так тримати Волиняни
20 Березня 2017, 09:33
Нехай Господь береже наших Героїв.Уклін батькам і вдячність командиру,який вміє помітити і подякувати.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром