Ковельському медоб’єднанню подарували апарат вентиляції легень

23 Травня 2020, 17:04
Ковельське МТМО 1641
Ковельське МТМО

Сучасний апарат штучної вентиляції легень австралійського виробництва передали Ковельському МТМО.

Про це інформує пресслужба Ковельської міської ради.

Апарат можна використовувати стаціонарно, для підтримки пацієнта під час транспортування, в домашніх умовах і застосовувати для хворих різного віку. Його купив благодійний фонд народного депутата України Степана Івахіва «Патріоти Волині».

«Це дуже актуально під час епідемії коронавірусу мати таку апаратуру. Крім того, ми отримали монітор пацієнта, який може вимірювати всі параметри дихальної функції, портативний пульсоксиметр, апарат для відсмоктування - все, що необхідно для допомоги пацієнтам, які знаходяться на штучній вентиляції легень», – прокоментував лікар-анестезіолог Андрій Гуска.

Обладнання у Ковель привіз директор благодійного фонду Павло Самолюк. За його словами, досить довго довелось на нього чекати, адже під час пандемії воно стало дефіцитним товаром. Разом з тим, прагнули придбати найкраще, аби воно відповідало усім вимогам сьогодення.

«Апарат, який ми передаємо Ковельському МТМО, використовується в лікарнях Ізраїлю, США. Ми ведемо перемовини з ізраїльською клінікою щодо навчання наших лікарів онлайн або ж тут у закладі. Переконаний, що цей досвід буде корисним», – повідомив Павло Самолюк.





Читайте також: Через спалахи коронавірусу облдержадміністрація наглядатиме за Ковельським районом 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
24 Травня 2020, 21:47
Купив-добре. Подарував-добре. А для чого цей піар? Робіть хороші справи тихенько і буде вам щастя.
25 Травня 2020, 13:52
Для чого цей піар? Для погано прихованого залякування населення...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024