Топ бюджетних брендів натуральної косметики на EVA.UA

29 Травня 2020, 10:39
EVA.UA. 4524
EVA.UA.

Чи можна купити якісну натуральну косметику за невисоку ціну? Відповідь — так, але необхідно з розумом підійти до покупки: визначити свій тип шкіри та вибрати надійного ритейлера, аби вберегти себе від підробок чи дешевих компонентів. Ми зібрали топ торгових марок мас-маркет, якість продуктів яких перевірена часом. А щоб спробувати вподобаний бренд, досить зробити замовлення на EVA.UA.


 

DELAMARK 

Ця торгова марка — лідер України з випуску екологічних продуктів. Спочатку у 2008 році компанія експортувала безфосфатні пральні порошки з Японії, однак згодом започаткувала власне виробництво. Чесність, відповідальність, соціальна залученість і розвиток — такими принципами керується бренд у своїй діяльності. Компанія закликає підтримувати українських виробники та поширює концепцію Zero Waste — виробництво та споживання без відходів, аби максимально зменшити шкоду природі від людської діяльності. В асортименті, крім доглядової косметики, представлена засоби для прибирання, прання та миття посуду, а також товари для догляду за дитячими речами. Усі агресивні компоненти складу компанія замінює безпечними аналогами, до того ж жодна формула чи складник не тестується на тваринах.

Що спробувати: безсульфатний шампунь DeLaMark для нормального волосся, бальзам-кондиціонер DeLaMark для всіх пошкодженого волосся.

ORGANIC SHOP + ORGANIC KITCHEN 

Створюючи майбутній бренд, засновники поклали в основу три фактори: ефективність, безпека, доступність — та дотримуються цих правил і сьогодні. У формулах ви не побачите ГМО, парабенів, мінеральних олив, а також синтетичних домішок та силіконів. Для тих, хто полюбляє свіжу натуральну косметику, на eva.ua представлена лінія Organic Kitchen. На виробництві використовують безпечні харчові консерванти, однак треба зважати, що термін придатності у косметики нижчий, аніж у штучних аналогів.

Що спробувати: скраб для тіла Organic Shop Algae Salt, живильний крем для тіла Organic Kitchen $1.000.000 girl.

 

MELICA ORGANIC 

Місія литовського виробника — зробити натуральну косметику доступною багатьом людям та регулярно створювати інноваційні продукти. Компанія існує на ринку майже 25 років — з 1996. Незмінні принципи — гіпоалергенність, натуральний склад, відсутність парабенів, SLS та інших агресивних синтетичних домішок. Для українського користувача представлені різні засоби для догляду за собою, а також окремі серії для дітей.

Що спробувати: засіб для інтимної гігієни Melica з молочною кислотою та пантенолом, засіб для зняття макіяжу Melica з екстрактом алое та ромашки. 

КАРПАТІЯ

Ця торгова марка — дочірня лінія української компанії «Крамниця мильних скрабів», що випускає органічне аптечне мило. Формули поєднують наукову основу сучасних досліджень із секретними рецептами закарпатських мольфарів. На виробництві використовують сировину, зібрану у чистих лісах Закарпаття, а продукція поставляється в екологічних упаковках, придатних для вторинної переробки. Компоненти підібрані таким чином, щоб активні речовини посилювали дію одне одного. Тому звичайне на перший погляд мило допомагає боротися з проблемами шкіри — досить лиш знайти продукт під свій тип епідермісу. 

Що спробувати: мило «Квітковий пилок», «Дігтярне». 

Не відмовляйте собі у задоволенні побалувати свою шкіру натуральною косметикою. А EVA залюбки вам допоможе у цьому, надавши лише оригінальну косметику за вигідною ціною. Відкрийте для себе світ органічної продукції та сяйте красою!

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром