На аукціоні продаватимуть вишиті картини ковельського бійця

20 Березня 2017, 16:20
3113

Вишиті бісером картини колишнього бійця 51-ої бригади Андрія Слюсарчука продаватимуть в Ковелі.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Колишній боєць 51-ї бригади Андрій Слюсарчук із села Вівчицьк  Ковельського району, який після пережитого на війні не може заснути, ночами вишиває бісером ікони. За професією він - столяр. Та після поранення цим ремеслом не може займатись фізично.  Вишиванням уже понад два роки він рятується від нестерпного болю і заробляє на життя.

25 серпня 2014 року на передовій під Мар’їнкою Донецької області на відстані меншій  10 метрів від бійця впала міна. Його накрило хвилею вибуху та відкинуло далеко в кущі. Після отриманої травми він постійно лікується у шпиталях та клініках України. Жахливі головні болі, страшні видіння зруйнували здоровий сон. Спати він може тільки під крапельницею. А щоб якось відволіктись від тяжких думок, і почав вишивати. Так триває і до сьогодні...

Роботи Андрія купують  в Україні, везуть за кордон. З любов'ю вишиті мужніми руками Героя ікони та картини прикрашають куточки осель та церков  в Канаді, Франції, Італії, США та в інших країнах.


Вперше на рідній Волині, саме у Ковелі,  24 березня о 16:00 годині  у Галереї мистецтв (ІІ поверх) за адресою: вул. Незалежності, 89, відбудеться благодійний захід - виставка-продаж робіт Андрія Слюсарчука.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром