У селах Доротище й Гішин рятувальники нагадали правила пожежної безпеки у побуті

28 Травня 2020, 11:45
У селах Доротище й Гішин рятувальники нагадали правила пожежної безпеки у побуті 1929
У селах Доротище й Гішин рятувальники нагадали правила пожежної безпеки у побуті

Працівники Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС провели подвірні обходи у селах Доротище й Гішин Ковельського району.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

27 травня під час інформаційно-роз’яснювальної роботи фахівці ДСНС нагадали сільським жителям основні правила пожежної безпеки у побуті. Зокрема закликали до обережності під час використання відкритого вогню та експлуатації електромережі, адже саме ці фактори є визначальними при виникненні пожеж у житлі у весняно-літній період. Рятувальники надали господарям рекомендації, як усунути протипожежні порушення у житлі, щоб у майбутньому не допустити лиха.

Під час відпрацювання йшлося також про заходи пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, проведенні польових робіт, випасанні худоби на відкритих територіях та заготівлі сіна на луках. В усіх випадках рятувальники рекомендували бути обачними та дотримуватися протипожежних вимог, щоб запобігти пожежам в екосистемах.

 




 

Читайте також: У Ковелі горіла вантажівка з вугіллям

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром