Два намети та сотні шин: під ветсанзаводом «виріс» блокпост

22 Березня 2017, 09:04
3155

Повноцінний блокпост спорудили перед в’їздом до Ковельської філіії ДП «Укрветсанзавод».

Про це в себе на сторінці у Facebook пише Олександр Філон.

«Другий тиждень блокади Ковельського філіалу ДП «Укрветсанзавод». Не дивлячись на постійні розмови керівництва заводу та місцевої влади про підтримку блокадників, активісти вирішили перестрахуватися. На місці, де тиждень назад лежало менше десятка старих шин, сьогодні – повноцінний блокпост. Два намети, коридор із сотні шин, рукомийники,журнал обліку чергувань, а сьогодні на дорозі,яка веде до пункту пропуску були встановлені бетонні блоки таким чином, щоб унеможливити розгін автомобілів для прориву через пост», – йдеться в його дописі.

«Сьогодні навколо проблеми, яка стосується усього міста об'єднались місцеві жителі,громадські активісти, волонтери, учасники Революції Гідності та ветерани АТО. Сьогодні тут хлопці з Західного Корпусу, волонтерський підрозділ «Вбережу» та активісти Національного Корпусу, а це люди,які мають досвід відстоювання стоїх поглядів та прав. Це вселяє надію. Перемога вже близько», – додає він.

За його словами, вже окреслені головні вимоги протестувальників, які Національний Корпус озвучить 23 березня на позачерговій сесії міської ради. Серед них – зупинити постачання сировини, ліквідувати скотомогильники, утилізувати всю наявну сировину, розробити проект нового заводу з дотриманням усіх правових та ветеринарно-санітарних норм.

«Блокада триватиме, доки ми не отримаємо гарантій щодо дотримання наших вимог», – резюмує Філон.

1

1

1

Коментарі
22 Березня 2017, 11:22
Внесіть виправлення в текст. Це чергова сесія....
22 Березня 2017, 12:03
Для чого нагнітати ситуацію!? Робити цирк на сесії?! Це підприємство лише філія від Києва... Місцева влада проблему не вирішить. <br/><br/>Краще ставте блок пости в лісах і на березі річки, бо вивозити відходи будуть в ліси або викидати в річку.
22 Березня 2017, 23:11
Після того як успішно вирішиться це питання, надіюся влада нарешті візьметься за розум:<br/>1) Почистить нарешті річку.<br/>2) Встановить міську вбиральню.<br/>3) Розбереться з графіком вивозу сміття, страшне робиться на вулицях в мішках роздертих...<br/>4) Облаштує територію для продажу сільгосп товарів, подекуди до вокзалу не можна пройти через тих бабок.<br/>5) Встановить побільше відеокамер по місту, щоб фіксувати відморозків які ламають лавочки, ліхтарі та інше міське майно.
23 Березня 2017, 09:02
Не чіпайте мою привокзалку,вона мене кормить і непогано-непотрібно ніяких змін.Такі базари кругом ,ондечки в Ратно навіть міжнародну трасу використовують
23 Березня 2017, 14:54
то тільки працювати нема кому, а скати палити всі дурні прибіжать.....
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39