Україна та Польща готують угоду щодо сезонних працівників

05 Червня 2020, 11:00
Україна та Польща готують угоду щодо сезонних працівників 1188
Україна та Польща готують угоду щодо сезонних працівників

Заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцьким.

Про це повідомляють в МЗС України.

Після певного призупинення взаємодії, зумовленого пандемією коронавірусу, постає необхідність відновлення українсько-польського співробітництва на всіх напрямах. Відправною точкою для цього є проведення засідання Українсько-польської міжурядової комісії з питань економічного співробітництва, що сприятиме пожвавленню двостороннього товарообігу.

Враховуючи динаміку прикордонного руху останніх днів, Україна та Польща будуть працювати над відновленням регулярного транспортного сполучення. У цьому контексті також будуть узгоджуватися питання спрощення процедур отримання робочих віз та перетину спільного кордону громадянами.

Сторони розглядають можливість укладення угоди в галузі працевлаштування сезонних робітників, яка дозволить врегулювати актуальні питання перебування українських трудових мігрантів на території Польщі.

Незабаром також проведуть чергове засідання Спільної консультативної комісії Міністерства освіти і науки України та Міністерства національної освіти РП з питань освіти представників української національної меншини в Польщі та польської національної меншини в Україні.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
05 Червня 2020, 15:53
Правильно, скільки можна гратися у фейкодемію...
05 Червня 2020, 18:53
Це не угода щодо сезонних робітників. Це угода щодо ДЕШЕВОЇ РОБОЧОЇ СИЛИ для польського пана.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39