Нагородили переможців і призерів фотоконкурсу «Ковель очима дітей»

04 Червня 2020, 13:31
Фото Наталії Наумчик, яке зайняло друге місце 2002
Фото Наталії Наумчик, яке зайняло друге місце

Фотоконкурсу «Ковель очима дітей» тривав з 5 по 28 травня та викликав неабиякий ажіотаж. Ініціаторами стала Ковельська станція юних техніків.

Нагородження переможців та призерів влаштували 3 червня. Про це повідомили на сайті міськради

Чудесні пейзажі, мальовничі куточки рідного міста презентували тридцять юних фотохудожників. Вихованці закладів позашкільної освіти та учні закладів загальної середньої освіти представили понад 250 робіт. Журі відібрало 50 кращих світлин, які продовжили участь в онлайн голосуванні на сторінці СЮТ у Facebook.

За результатами конкурсу визначили переможців. Ними стали Анна Дмітрієва, яка виборола І місце, Наталя Наумчик зайняла ІІ місце та Анна Дудік посіла ІІІ місце.

За майстерність та власну творчу ініціативу лауреатами стали Лія Якимова та Марія Дунай. За активну участь та високий рівень поданих робіт журі відзначило Анну Савенюк, Богдана Бондара, Катерину Літвінчук, Валерію Кордобу та Григорія Дуная.

Директор станції юних техніків Володимир Токарець вручив грамоти, дипломи та подарунки переможцям і призерам першого міського заочного конкурсу фоторобіт «Ковель очима дітей».



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром