У ковельському парку атракціонів запрацює оновлений «Кораблик»

05 Червня 2020, 13:00
5006

У Ковелі дитячі атракціони підготували до нового сезону.

Окрім цього, новий директор парку Святослав Мартинюк прагне розширити кількість атракціонів та «оживити» це місце. Про це інформує Ковельська міська рада.

«Найперше розчистили територію, обрізали дерева, а також вирішили відремонтувати атракціони, які вийшли з ладу. Уже відреставрували давно знайомі ковельчанам «Олені» та «Кораблик», – розповідає Сергій Герасимчук, який уже понад 20 років займається тут підприємницькою діяльністю.

Каже, що так вирішили підтримати теперішнього керівника. Багато зробили власними руками. Ще мають чимало планів. На черзі — аквадром. Його теж хочуть повністю оновити, замінити старі сходи, реставрувати ванну та запустити човники, аби запропонувати дітворі водні атракціони.

Нещодавно завезли ще один батут, який теж займе своє місце і служитиме маленьким відвідувачам.

Щоправда, їх тепер не багато. Сергій каже, що є чимало причин — це, звісно карантин, відсутність транспорту, погодні умови, люди стали обережнішими, та й фінансові проблеми даються взнаки.

«Але ми не зупиняємось, працюємо своєю невеликою командою. І чекаємо, що тут стане людно. Хочеться, щоб діти зі своїми батьками мали можливість гарно провести час», – додає Святослав Мартинюк.

Разом з тим він запрошує інших підприємців, небайдужих ковельчан долучитись до хорошої справи та допомогти у розвитку цієї зони відпочинку у міському парку.

 







Читайте також: У Ковелі обговорювали, що робити з атракціонами у центральному парку

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
05 Червня 2020, 17:12
Логічні новини: " На Волині посилили карантин" "На Волині не дозволяють відкривати кафе і ресторани" і "У ковельському парку атракціонів запрацює оновлений «Кораблик»".
05 Червня 2020, 23:01
ШТУНДИКИ ВСІМ ДОПОМОЖУТЬ
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром