Суд відкрив справу про банкрутство «Ковельбуду»

27 Березня 2017, 15:18
2683

Заяву з таким проханням подало господарському суду Волинської області Ковельське об’єднане управління Пенсійного фонду України.

Суддя Микола Шум визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду та призначив підготовче засідання у справі про банкрутство колективного підприємства «Ковельбуд» на 10 годину 40 хвилин 28 березня цього року.

Крім заявника та керівника «Ковельбуду», про призначену справу повідомлено також Ковельську об’єднану державну податкову інспекцію, сектор з питань банкрутства головного територіального управління юстиції у Волинській області, Ковельський міськрайонний відділ державної виконавчої служби та арбітражного керуючого з Києва.

Суд заборонив органу, уповноваженому управляти майном боржника, та самому боржнику приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації підприємства, а також відчужувати основні засоби.

До речі, директор КП «Ковельбуд» Володимир Сидорук (на фото – у зеленій куртці, отримує Почесну грамоту від ковельського міського голови Олега Кіндера) одночасно керує сімейною приватною фірмою «Західмонолітбуд», якій місцева влада заплатила майже 100 тисяч гривень за «пороблений» капремонт притулку для тварин, і яка знаходиться в тих самих апартаментах, що й «Ковельбуд»: на вулиці Незалежності, 117. 

Коментарі
27 Березня 2017, 18:56
Всих причетних до банкрутства посадити в окрему кімнату Притулку на 5 років!
28 Березня 2017, 01:56
Чому наша влада в першу чергу не надає роботу своім фірмам від яких і є поступлення в бюджет, чому ігноруєте своіх Ковельчан, а надаєте роботу з В - Волинська , Луцька. Так як це пояснити , податки плати , працівників оформи , а роботи не має . Через те і є банкрутами.<br/>Х
28 Березня 2017, 17:46
Сидорук сам розвалював вже багато років Ковельбуд... можливо не спеціально, а своїм &quot;совецкім&quot; відношенням до роботи і тому подібним. Коли побачив, що справи кепські тишком перевів всіх працівників в &quot;Західмонолітбуд&quot;, а Ковельбуд залишився фактично з одними гуртожитками на балансі, які хотів &quot;продати&quot; мешканцям, які там проживають.
29 Березня 2017, 00:28
Накінець!!!
29 Березня 2017, 17:04
Скоро дані зявляться в реєстрі Мінюсту і можна буде оформити довідку про банкрутство ось такого зразка http://salex-lcc.com.ua/praktiki-ta-poslugi/komertsijna-praktika/dovidka-pro-bankrutstvo.html Тепер все у відкритому онлайн доступі
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром