Андрій Броїло очолив Ковельську районну «Європейську Солідарність» 

14 Червня 2020, 15:00
Андрій Броїло очолив Ковельську районну «Європейську Солідарність»  3681
Андрій Броїло очолив Ковельську районну «Європейську Солідарність» 

Головою Ковельської районної організації партії «Європейська Солідарність» став Андрій Броїло.

Його обрали на районній партійній конференції у п’ятницю, 12 червня. Про це інформують на сторінці волинського осередку партії у Facebook.

Андрій Броїло – відомий у Ковелі активіст та держслужбовець. Він був Доротищенським сільським головою, радником голови Ковельської районної ради, керуючим справами виконавчого апарату Ковельської районної ради, з 2015 року очолює Ковельську районну раду.

«Ми потужно готуємось до місцевих виборів, аби з новими силами відстоювати інтереси наших виборців у місцевих радах. Європейська Солідарність зробить усе, аби стати сильною опозицією та поборником українських цінностей. Разом рухаємось до мети», – сказав Андрій Броїло під час конференції.

Варто додати, що раніше Ковельську районну організацію партії «Європейська Солідарність» очолював Ігор Приймак, який з 2017 року керує Ковельським центром зайнятості.

 

На конференції були присутні члени ради обласного осередку Європейської Солідарності Сергій Григоренко та Сергій Кошарук, виконуючий обов'язки керівника обласного осередку Європейської Солідарності Тарас Яковлєв.


 

«Обрання нових голів районних та міських організацій Європейської Солідарності – важливий крок напередодні місцевих виборів. Ми оновлюємо та підсилюємо наші ряди, аби бути вартими вашої довіри», – зазначають у партії «Європейська Солідарність».

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
14 Червня 2020, 19:31
Респект!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024