У Ковелі управління Держгеокадастру займається саботажем?

28 Березня 2017, 12:07
2409

До центру надання адміністративних послуг виконкому Ковельської міської ради звертається багато незадоволених громадян у зв’язку з тим, що місцеве управління Держгеокадастру практично не працює. Про це заявила начальнику центру Тетяна Солодун.

«Спеціалістів розігнали і реєстрація земельних ділянок не проводиться ні по місту, ні по району. Наш державний реєстратор має доступ тільки до вторинної реєстрації. Ну, ніби вже є нові реєстратори. Не знаю, чому так сталося, що спеціалістів нікого не взяли. По місту ще залишилася працівниця, яка знає роботу, а по району фактично людей немає. Декілька тижнів ми все чекали, що там щось відбудеться. Я думала, що це, може, по всій Волині так, але ні. У Луцьку взагалі проблем немає, а в нас така ситуація нездорова», – мовила Тетяна Солодун під час апаратної наради.

  Міський голова Олег Кіндер вважає, що це трапилось з вини самого Держгеокадастру.

«З ситуації потрібно якось виходити. Структура, яка відповідає і немає спеціалістів, то це ж не наша проблема, а їхні проблеми. Якщо вони взяли нових працівників, то мали би підготувати їхній відповідний рівень», – переконаний мер Ковеля.

Минулого року наше видання повідомляло, як Держгеокадастр на Ковельщині кілька місяців не видавав довідки учасникам АТО на складання проектів землеустрою в Колодяженській та Дубівській сільських радах, фактично саботуючи роботу. І лише після втручання обласних контролюючих органів ці документи було видано всього за тиждень.

Нагадаємо, що начальник місцевого управління Держгеокадастру Іван Лукасюк має особисті проблеми: нещодавно його судили за те, що умисно наніс тілесні ушкодження директору ТзОВ «Центр «Ковельгеодезія» Тетяні Чирук.

Коментарі
28 Березня 2017, 19:23
Якби вони пройшлись по вулицях міста(перевалка, ковель -2)<br/>То можна підняти цим місцевий бюджет<br/>Біля паркану роками лежить щебінь, пісок,<br/>Немає тротуарних доріжок<br/>Будують будівлі на границі, яка має бути 1.5-2 м від паркана <br/>Дахи від цих будівель виходять за межі паркану<br/>Дехто на даху свого будинку поставив вуликі, які зовсім заборонено тримати в жилій місцевості<br/>Гілки від дерев так ростуть що коли їдеш бусом по центрі дороги їх задіває<br/><br/>Де порядок????!!!!!!!
28 Березня 2017, 20:05
А ти часом не штунда стукач???
29 Березня 2017, 01:10
для щебіню та піску на тротуарах щойно запрацювала інспекція і спеціалісти цього відділу не уповноважені фіксувати чи впливати на усунення порушень А щодо будівництва на межах то це нотаріальна згода від сусідів і дозвіл архітектури
29 Березня 2017, 11:29
кіндер паскуда Бог усе бачить ,скотина дограється .
30 Березня 2017, 05:03
ти людина взагалі далека від світу божого.хоч трохи маєш розуміти хто чим займається і за що відповідає.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024