Вали в Україну, – футболіста Тараса Романчука зацькували фанати

01 Липня 2020, 10:42
Тарас Романчук 2205
Тарас Романчук

Польський футболіст і уродженець Ковеля Тарас Романчук потрапив у чергову неприємну ситуацію.

Півзахисник польської «Ягеллонії» Тарас Романчук став об'єктом цькування з боку польських фанатів, які після матчу 28 червня вилаяли футболіста через походження. Про це пише «Onet Sport».

У неділю, 28 червня, після поєдинку «Ягеллонії» з «Легією» один із уболівальників із VIP-ложі закричав Романчукові: «Ти не поляк. Вали в Україну!». Тарас підійшов до трибун, щоб з’ясувати ситуацію, однак на нього посипалися інші образи.

Представник стадіону «Муніципальний» Моніка Арцишевська зазначила, що конфлікт спровокував гість матчу, запрошений від однієї з компаній. Порушника вже встановили і йому, найімовірніше, заборонять відвідувати матчі на цьому стадіоні.

«Клуб рішуче засуджує цю подію. Такі ситуації не повинні мати місце. Кожен із нас обов'язково повинен реагувати на мову ненависті та ненависть, що нас оточують», – прокоментувала віцепрезидентка «Ягеллонії» Агнешка Шичевська.

Нагадаємо, що Тарас Романчук народився в Ковелі Волинської області. Грав за молодіжні команди «Ковель» та BRW-ВІК. У Польщі виступає з 2013 року. Навесні 2018 року він отримав польське громадянство й увійшов до збірної Польщі.

Ексволинянин уже потрапляв у скандал через своє походження – капітан «Вісли» Домінік Фурман назвав Романчука «бандерівцем».

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
01 Липня 2020, 14:00
Навесні 2018 року він отримав польське громадянство й увійшов до збірної Польщі. Отримав тож терпи недополяк і вже не українець.
02 Липня 2020, 01:03
тому й називають поляки українців - ПСЯКРЕВ. Які вони в сраці брати нам?
02 Липня 2020, 09:56
Це доля всіх запроданців і зрадників. Це його свідомий вибір. За гроші відмовився від України, тепер хай слухає правду про себе від поляків Зрадників зневажають скрізь.
03 Липня 2020, 00:45
А ти не зрадник???? Сидиш і тролиш. А ти піди на Схід і докажи що ти не зрадник і не запроданець.... і ми побачимо яке насправді ти лайно, чим судити когось подивись на себе...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024