Досі не можуть поділити майно ковельської лікарні залізничників

04 Квітня 2017, 14:49
1969

Вже третій рік депутати обласної ради розглядають питання про долю Ковельської вузлової лікарні. Два роки з обласного бюджету фінансували цей заклад і не могли визначитися, що робити з ним далі. І досі проблем не поменшало.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 4 квітня, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, на засідання виносилися два проекти рішення щодо поділу майна Державного закладу «Вузлова лікарня станції Ковель». Але депутати його вирішили зняти.

Річ у тім, що на базі цього закладу створені дві установи – хоспіс та госпрозрахункова поліклініка. Щоправда, остання ще досі не зареєстрована, а до її складу увійшли вивільнені працівники з вузлової лікарні.

Представники поліклініки переконують: вони не можуть почати працювати, бо їм не передають майно та ще й запевняють, що в.о. головного лікаря Наталія Віслогузова «хоче прибрати все майно».

Остання, своєю чергою, теж каже, що не може почати роботу, бо немає майна і запевняє, що майно, яке передбачене для поліклініки, їй не треба. Проти Наталії Віслогузової виступив депутат Сергій Слабенко, який заявив, що «зробить все, аби вона там не працювала».

До слова, саме майно комплексу перебуває у позичці обласного хоспісу, відповідно до договору до завершення реорганізації вузлової лікарні.

Урешті депутати порадилися і зняли проекти рішення щодо майна лікарні і вирішили перенести їх на наступне засідання. А представникам хоспісу та поліклініки вони порадили сьогодні ж поїхати всією компанією в обласне управління охорони здоров’я, домовитися про розподіл майна, щоб обидва заклади змогли почати роботу.

Коментарі
04 Квітня 2017, 23:07
порадили сьогодні ж поїхати всією компанією в обласне управління охорони здоров’я, домовитися про розподіл майна.а то нічого що майно належить не управлінню охорони здоровя.а обласній раді
05 Квітня 2017, 02:34
Запросіть Галю,та все порішає.
05 Квітня 2017, 11:16
ще майно не поділили а ти вже при посаді1 а з якого бюджету тобі будуть кості купляти з обласного чи віслогузова
05 Квітня 2017, 16:27
Якби я стільки вкрав, то мене теж не посадили б?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024