Викрили ковельчанина, який постачав наркотики на Турійщині

02 Липня 2020, 11:23
3060

Правоохоронці затримали наркозбувача у Турійському районі та викрили його постачальників.

Про це інформує пресслужба Національної поліції Волинської області.

Працівники Турійського відділення поліції, із залученням управлінь протидії наркозлочинності та КОРД, за процесуального керівництва прокуратури,  1 липня провели санкціоновані обшуки у наркозбувача, 31-річного жителя Турійського району.  

За місцем проживання громадянина правоохоронці виявили запаси речовин, ззовні схожих на наркотичні (канабіс, PVP «Альфа»), засоби для вживання наркотиків, а також арбалет, кістень, десятки кущів конопель тощо. 


Упродовж травня-червня 2020 року правоохоронці зафіксували кілька фактів збуту ним наркотичних речовин.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про оголошення підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

1


Під час оперативно-розшукових заходів оперативники викрили й постачальників наркозбувача. Ними виявилися 29-річний ковельчанин та 40-річний житель Турійського району. У чоловіків під час санкціонованих обшуків  виявили та вилучили значну кількість білої порошкоподібної речовини та речовини PVP «Альфа» та декілька пристроїв для куріння наркотичних речовин, а також 13 боєприпасів.

Все вилучене правоохоронці направили на експертизу. Триває слідство.

Коментарі
02 Липня 2020, 19:52
заставити його все це скурити а решту засунути в дупу
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром