На Ковельщині знову знайшли старі боєприпаси

06 Липня 2020, 11:27
Рятувальники / Фото ілюстративне 2192
Рятувальники / Фото ілюстративне

За минулий тиждень рятувальники ліквідували 11 пожеж, здійснили 21 виїзд на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

З 30 червня по 5 липня фахівці ДСНС здійсненили 5 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт щодо відкачування води в житлових будинках, на подвір’ях, присадибних ділянках та об’єктах соціальної сфери, що стало наслідком стихійних природних явищ, зокрема сильних злив. Рятувальники працювали у  Ковельському, Камінь-Каширському, Луцькому районах. Загальний об’єм відкаченої води становить 1 280 м3.  Окрім цього, звільняли  проїжджі частини доріг від повалених дерев, що падали внаслідок шквальних вітрів в обласному центрі, Горохівському та Маневицькому районах області.

В області тривали також роботи зі спецобробки об’єктів дезінфікуючими засобами для запобігання поширення коронавірусу. Від оголошення карантину до 5 липня рятувальники продезінфікували 3050 об’єктів на території області, за минулі 6 днів – 54.

Минулого тижня  працівники групи піротехнічних робі Аварійно-рятувального загону спецпризначення знешкодили 14 боєприпасів часів минулої війни, виявлених поблизу сіл у Ковельському, Любомльському,Локачинському та Горохівському районах. Загалом з початку року саперами ДСНС області вилучено та знищено 701 вибухонебезпечний предмет часів Першої та Другої Світових воєн.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024