Ковельчанин став заступником голови Старовижівської РДА

08 Липня 2020, 12:45
Валентин Чих 2947
Валентин Чих

Представили нового заступника голови Старовижівської РДА.

Про це йдеться в розпорядженні Максима Приймачука від 30 червня. Про це інформують у пресслужбі РДА.

Заступником став ковельчанин Валентин Чих. Окрім того, він покинув пост начальника камінь-кширської поліції і став виконуючим обов'язки начальника Луцького відділення поліції Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Про це правоохоронець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

7 липня голова районної державної адміністрації Максим Приймачук зібрав колектив РДА щоб подякувати його попереднику – Петру Федоровичу Філюку та офіційно представити нового заступника.

Від імені колективу та себе особисто очільник району подякував Петру Федоровичу за підтримку, продуктивну та добре організовану роботу колективу державних службовців, за уміння зберігати оптимізм у найскладніших ситуаціях та за спільну роботу.

Натомість Петро Федорович щиро подякував всім, хто працював разом із ним на благо району за розуміння, підтримку, професіоналізм та віддану працю.

Вітаючи новопризначеного заступника, Максим Петрович побажав йому натхнення та успіхів,  ефективної командної роботи.

Валентин Чих  висловив сподівання на взаємодопомогу та взаємопідтримку з боку колег. Він також подякував голові за виявлену йому довіру, запевнив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу та пообіцяв докласти максимум зусиль для розв'язання першочергових проблем життєдіяльності району.

Довідково:

Чих Валентин Іванович – 1971 року народження, громадянин України, ковельчанин. Має вищу освіту, у 2000 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України, спеціальність – «правознавство», здобув кваліфікацію – юрист.

Свою трудову діяльність розпочав у 1992 році інспектор дорожньо-патрульної служби мотовзводу дорожньо-патрульної служби ДАІ Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ Волинської області.

Пізніше працював інспектор дорожньо-патрульної служби групи ДПС відділення ДАІ Ковельського МРВВС, міліціонером-водієм стройового підрозділу міліції Ковельського міськрайвідділу, заступником начальника Ківерцівського районного відділу УМВС України у Волинській області, першим заступником начальника відділу – начальник кримінальної міліції Ратнівського РВ УМВС України у Волинській області.

З жовтня 2007 по вересень 2011 року – начальник Маневицького районного відділу УМВС України у Волинській області, з квітня 2012 і до моменту призначення – начальник Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024