У Ковелі ліквідовують наслідки підтоплень житлових будинків

07 Липня 2020, 16:13
Підтоплення на вулицях Липинського та Грибоєдова 2795
Підтоплення на вулицях Липинського та Грибоєдова

Зливи, які пройшли останнім часом, додали клопотів ковельчанам. Багато будинків потерпає від підтоплень.  

Міський голова Олег Кіндер дав доручення відповідним службам контролювати ситуацію, оперативно реагувати на звернення громадян та своєчасно надавати допомогу. Про це інформує Ковельська міська рада.

Директор КП «Добробут» Ігор Михалевич каже, ще з п’ятниці працівники підприємства задіяні на ліквідації наслідків підтоплень присадибних ділянок. Роботи не припинялись на вихідних, продовжуються вони і нині. За його словами, особливо гострою є ця проблема для мешканців другого Ковеля, зокрема вулиці Богдана Хмельницького та провулку Фестивального, мікрорайону вулиць Липинського-Грибоєдова, вулиці Академіка Люльки, Цинкаловського. Там через проливний дощ підтопило подвір’я, городи та житлові будинки.

«Використовуємо всі наявні ресурси. Але одночасно неможливо все охопити, адже цілі вулиці звертаються за допомогою», – каже Ігор Михалевич.

Також надають допомогу і представники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області.

Останніми роками у місті прокладаються нові мережі водовідведення, розчищаються існуючі, що дає певний результат. У деяких мікрорайонах це дозволило понизити рівень води на 80 сантиметрів. Втім, коли опади є надто рясними, водовідвідні системи не справляються з ними.

Фото підтоплення на вулицях Липинського та Грибоєдова, які 4 липня опубліквала Олена Рибенко у Facebook.

 





 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
07 Липня 2020, 22:24
очевидний результат безтолкової забудови міста.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024