Ковельська міськрада незаконно провела тендер для школи №12

08 Липня 2020, 16:07
Школа 3758
Школа

Ковельська місцева прокуратура Волинської області звернулася до Господарського суду області з позовом в інтересах держави в особі Західного офісу Держаудитслужби до Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради та суб’єкта господарювання, вимагаючи визнати недійсними результати торгів та договір про закупівлю робіт на майже 1,6 мільйон гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Прокурори з'ясували, що Управління освіти у березні 2019 року за результатами проведення закупівлі уклало із підприємством договір про надання за державні кошти послуг із тепломодернізації загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 у Ковелі.

Проте процедуру закупівлі проведено із порушеннями вимог Закону України «Про публічні закупівлі», – вважають у прокуратурі, адже з пропозицій, які надійшли для участі в електронних торгах, вибрали на понад 335 тисяч гривень дорожчу від найбільш економічно вигідної, що призведе до нераціонального та неефективного використання державних коштів.

Втрутившись у ситуацію, у суді прокурори вимагають визнати недійсним договір про закупівлю послуг за бюджетні кошти з припиненням його виконання на майбутнє.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024