У Ковелі атовці відвідали «Парковий квартал»

07 Квітня 2017, 09:17
2080

Будівельна компанія «Інвестор» ознайомила учасників АТО з житловим комплексом, що будує у Ковелі на вулиці Глібова, 8б, та розповіла про спеціальні пропозиції для захисників України.

Нагадаємо, що 16 березня Верховна Рада прийняла закон, який допоможе забезпечити учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб власним помешканням. Згідно з новою житловою програмою 50% вартості помешкання компенсуватиме держава, іншу частину – майбутній власник квартири. Або ж атовець зможе обрати пільговий іпотечний житловий кредит з відсотковою ставкою 7% річних, – пише ВолиньPost.

Попри те, що до практичного втілення програми ще мінімум півроку, місцеві забудовники вже продумують спеціальні пропозиції для атовців та переселенців.

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський називає цей закон надзвичайно прогресивним кроком.

«Ми пропонуємо знижки, готуємо акції для тих людей, які братимуть участь у цих житлових будівельних програмах. Особливий потенціал бачу в напрямку пільгового іпотечного житлового кредиту з відсотковою ставкою 7% річних. Це буде дуже добре та зручно як і для людей, так і для забудовника», – переконаний Андрій Разумовський.

Щоб більше дізнатися про ЖК «Парковий квартал», телефонуйте 068 300 20 10, відділ продажів: вул. Глібова, 8б, м. Ковель. 



Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024