Ковельська райрада вимагає скасувати абонплату за газ

07 Квітня 2017, 11:07
1674

Питання відміни абонплати за газ розглянули депутати Ковельської районної ради під час засідання позачергової сесії.

Сесія відбулася вчора, 6 квітня, – повідомляють у прес-службі Ковельської райради.

На засіданні зареєструвалися та були присутні 18 народних обранців, що дало можливість працювати та приймати рішення.

Голова районної ради Андрій Броїло розпочав засідання сесії повідомивши, що за ініціативи 16 представників депутатського корпусу сьогодні була скликана позачергова сесія, на розгляд якої вноситься Звернення Ковельської районної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Генеральної прокуратури України, Національного агентства з питань запобігання корупції, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо скасування рішення НКРЕКП про встановлення щомісячної абонплати за підключення до системи газопостачання.

По суті Звернення інформацію озвучив депутат районної ради, голова депутатської фракції «Радикальна партія Олега Ляшка» – В’ячеслав Шворак.

У своєму виступі він обґрунтував причину необхідності ухвалення відповідного рішення та закликав колег – депутатів його підтримати. В обговоренні тексту Звернення взяли активну участь депутати районної ради, а саме Олександр Титомир, Анатолій Корнійчук, Аркадій Степанюк.

Слово для виступу щодо вищезазначеного питання мав керуючий Ковельським відділенням ПАТ «Волиньгаз» Сергій Рибачок, який зосередив увагу присутніх на Постанові КМУ 187 від 22 березня 2017 року «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу».

У підсумку рішення було підтримане всіма присутніми депутатами.






Коментарі
07 Квітня 2017, 23:38
3 Оленя
08 Квітня 2017, 02:59
Я б сказав: 3 дибіла, це є сила
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром